سلام . خواهش میکنم هر سوالی داشتید بپرسید .
بین 25 تا 28 مناسبه . یه دماسنج کنار قفسش بذارید تا دمای دقیق رو مشخص کنه . هوا یعنی انقدر گرم شده که کولر روشن میکنید !
طوطی نباید در معرض مستقیم باد کولر باشه .
چیزی که همیشه جلوش باشه جز رژِم غذاییش هست . این همه غذاهای خوب میخوره شما چیزی رو جز غذاییش گذاشتید که علاوه بر اینکه جز غذاهای چربه و باید خیلی کم و به صورت تشویقی به طوطی داده بشه . جز غذاهایی هست که امکان آلوده بودنش هم وجود داره .. . بهتره غذاهای چرب دیگه رو جایگزین کنید . اونم نه اینکه مدام جلوش باشه . فقط روزی یکی دوتا کافیه .
سلام .
بچه ها من حدودا 10 روزی میشه کاسکومو اوردم تو خونه چشمش سفید هستش و هم فروشنده هم یکی دوتا از بچه های سایت گفتن 2 و نهایتا 3 ساله هستش .
میخواستم بدونم تقریبا چه مدت باید طول بکشه که یه مقدار اعتماد بکنه و غذا از دست بگیره چون الان من تا بلند میشم از جام ( چون تو اتاقم هستش و فضا نسبت به پذیرایی کمتره ) سریع میره رو دیواره قفس و چه برسه با دست بخوام غذا بهش بدم نزدیکش که میشم غار نمیکشه فقط برا عوض کردن زیر پاش و تمیز کردنش یه مقدار کم اونم خب طبیعیه ولی ممنون میشم بگید حدودا چند روز طول میکشه تا بتونه اونقدری اعتماد کنه که بتونم با دست بهش غذا بدم ؟
ممنون دوستان ببخشید طولانی شد ولی خواستم کل جزئیاتو بگم که بهتر بتونم راهنمایی بگیرم .
یا علی
دوست عزیز شخصی که از طوطی نگهداری میکنه باید اطلاعاتش رو بالا ببره
من نمیگم شما کل 287 صفحه این تاپیک رو مطالعه کنید اما این اخیرا دوستان زیاد کاسکو خریدند و ما راهنماییشون کردیم
شما لطف کنید حداقل 20-30 صفحه آخر رو بخونید همه چیزی که لازمه در مورد نگهداری از این کاسکو بدونید گفته شده
آقای مدان زاده ، مرسی از وقتی که برا پاسخگویی گذاشتین
اینم عکسی که از پرای سینه خواسته بودین
حالا نظرتون درمورد سنش چیه؟
یه سوال دیگه ، من هروقت روبروی قفسش میشینم ، هیچوقت از روبرو بهم نگاه نمیکنه ، مگه اینکه از یک فاصله یه متری بهش نگاه کنم در غیر این صورت بدنش به حالت مورب روی چوب چرخش میده طوری که تقریبا دمش رو ، رو به من میکنه و با یه طرف سرش بهم نگاه میکنه ، چطوری میتونم وقتی میرم کنار قفس میشینم ، از روبرو بهم نگاه کنه؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)