چه مدت جقدر و از کجای تانک سیفون کنم دوست خوبم؟
چه مدت جقدر و از کجای تانک سیفون کنم دوست خوبم؟
مقدار و مدت زمان سیفون به خود شما و تعداد ماهیاتون بستگی داره می تونید روزانه سیفون داشته باشید و یا هفته دو یا یک بار بسته به موقعیت و زمان شما داره
در صورتی که می خوایید برای سایز کردن ماهی این امر رو داشته باشه پس سیفون روزانه احتیاج دارید که در قسمت دیسکس این بحث توسط اساتید اون قسمت کاملا توضیح مفصل داده شده ولی در صورتی که قصد این کار رو ندارید می تونید هفته ای یک تا دو بار به میزان یک سوم اب تانک سیفون داشته باشید
سیفون بهتره از کف تانک صورت بگیره تا فضولات و پس مانده غذاها کاملا خارج بشن
بهتره این بحث در قسمت مربوطه ادامه داده بشه این قسمت مربوط به فیلتر سطلی هست
ادامه بحث
http://www.parsipet.ir/thread12999-10.html
در مورد دیسکس هم اگر سوال داشتید در قسمت دسکس بپرسید تا دوستان و اساتید اون قسمت بخوبی راهنمایتون کنن
مرسی از لطفتون استاد
تفاوت مدل classic 600 با classic در چیه؟
درپوشی که واسه قسمت لوله آبشاری این فیلتر هست من گم کردم
چجوری میتونم یه جایگزین واسش درست کنم؟
باتشکر
![]()
با اجازه اساتید.شما میتونید با استفاده از لاستیک سرنگ (قسمت پلاستیکی مشکی رنگ) میتونید اون قسمت رو بپوشونید.خیلی راحت .فقط باید سایز سرنگ رو بدونید ک کدوم به لوله ابشاری میخوره.با احترام
سلام گرامیان
اساتید من ایهام 2215 آکبند دارم ... تانکم 220 لیتری است ... فیلتر رو زیر میز گذاشتم و فاصله سطح آب تا کف زمین حدود 1 متر است
تا به حال فیلتر سطلی نداشتم و اولین استفاده ام است .. فیلتر رو سر هم کردم و لوله های u شکل رو تو آکواریوم نصب کردم ... شلنگ 2 متری همراه رو به 4 قسمت تقسیم کردم تا بتونم شیر ها رو نیز سر راهشون قرار بدم ... الان می خواهم برای اولین بار فیلتر رو تست کنم ... آیا لازمه آب بندی بشه یا نیاز نیست و همینجوری وارد تانک و استفاده کنم ؟
اگر آب بندی یا هواگیری لازمه لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
دوست عزیز شما فیلتر رو سرهم کن
نیازی به ابگیری نداره.
به این ترتیب که :
شما فیلتر رو که کامل نصب کردی و مدیا و پد هارو قرار دادی
از قسمت خروجی فیلتر هوارو بمک تا اب وارد فیلتر شه
اب که کامل وارد فیلتر شده
فیلتر رو روشن کن و بذار کار کنه تا هوای داخل فیلتر خالی شه.(1 صدایی تولید میشه که خودتون میفهمید هوارو داره تخلیه میکنه)
فیلتر رو یکم به جهات مختلف خم کتید تا کاملا هوای توش تخلیه شه
این عمل رو انقدر تکرار کنید که دیگه صدایی نیاد و هوای فیلتر خالی شه
زیا مار سختی نیست.
نیازی به اب بندی هم نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)