بعد دوستان عروس هام این روزا خیلی رو اعصابن از5صبح جیغ میزنن تا 8صبح بیشتر هم ماده ام صدا میده وهمش توی قفس ژس پرواز میگیره وهمش میخواد بیاد بیرون وخیلی این ور اون ور میره
بعد دوستان عروس هام این روزا خیلی رو اعصابن از5صبح جیغ میزنن تا 8صبح بیشتر هم ماده ام صدا میده وهمش توی قفس ژس پرواز میگیره وهمش میخواد بیاد بیرون وخیلی این ور اون ور میره
سلام.بهتره غذاهای گرم و محرک رو حذف کنید.فقط از دانه ها ارزن و کتان بهشون بدید.اگر میتونید یک مکمل مواد معدنی براشون تهیه کنید و استفاده کنید تا سریعتر پرریزی تموم بشه.
شاید جفت گیری بکنن اما امکانش کم هست.
دو روز در میون تکه های کوچک کاهو بهشون بدید.یک چهارم ارزن هم تخم کاهو قاطی دانه های خشکشون بکنید.ده روزی یکبار هم جوانه گندم بدید.سفیده تخم مرغ هم حذف کنید فعلا.
ماده ی شما آماده هست و نر شما ناآماده و همین باعث شده ماده عصبی بشه.چند روز دیگه آروم میشه.نگران نباشید
سلام بچه ها.
عروس من برای بار دوم شروع به تخم گذاری کردند . فقط بیشتر اوقات و میشه گفت تمام مدت عروس مادم روی تخم میخوابه. البته بگم که هنوز تخم گذاری تموم نشده و فعلا فقط 3 تخم گذاشته شده.
ممکنه بعد از تخم گذاری با هم بخوابند؟
دوستان عروس نرم یه مدته دیگه نمیخونه ایا به خاطر رفتن توی لکه
سلام
سفیده تخم مرغ محرکه؟!!
من جوجه عروسم که حدود 50 روزشه میخوام جدا کنم هروز میگم فردا فردا اما جداش نکردم و پدرش هم بهش هنوز غذا میده اصلا نوکش قوی نشده نمیتونه یک تخمه یا یه دونه اررزنو پوست کنه به نظرتون چه کار کنم
جفتمم تخم دارن از ضعیف شدنشون خیلی میترسم.
سلام
باید زودتر جداش میکردید تا خودش مستقل بشه به نظر من جداش کنید وغذا های نرم بهش بدید تا کاملا مستقل بشه وبه غذا خوردن عادت کنه بعد از مدتی نوکش تقویت میشه وکم کم تخمک وارزن بهش بدید ایشاالا عادت میکنه ودر مورد ضعیف شدن جفت شما بگم مطمعن باشید ضیف میشن و وقتی که جوجه های جدید در بیان این جوجه رو کتک میزنن و دیگه بهش غذا نمیدن پس بهتره هرچه سریعتر مستقلش کنید-
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)