لامپ ال ای دی خریدم سه رنگ داره ابی قرمز وسفید خوب است برای دیسکس وکدام رنگ بهتر وکجای تانگ وصل کنم بهتر باشد
لامپ ال ای دی خریدم سه رنگ داره ابی قرمز وسفید خوب است برای دیسکس وکدام رنگ بهتر وکجای تانگ وصل کنم بهتر باشد
مهتابی بهتر است یا ال ای دی علتش اعلام بفرمایید
من 3 روز دیسکس گرفتم و برای تانک اصلیم که شکسته بود جمعه اماده میشه ماهی ها رو چه جوری انقال بدم به تانک اصلیم با اب که تانک فعلی است بریزم توی تانک اصلی یا فقط خود ماهی رو من هم محلول ضد کلر دارم هم کپسول باکتوزیوم اگر میشه راهنمایی بفرمایید ممنون
با سلام
اساتید بخش دیسکس لطفا راهنمایی کنید ... من یه سوال مهم دارم اون هم اینه که قبل از زمانی که برای اولین بار دیسکس خریدید چقدر اطلاعات داشتید ؟
من سال ها پیش آکواریوم دار بودم و تجربه نگهداری و پرورش و زاد و ولد ماهی رو نیز داشتم ... به هیچ عنوان حرفه ای نیستم ولی بی تجربه و صفر کیلومتر هم نیستم ... بعد از سال ها مجددا می خواهم آکواریوم راه اندازی کنم و میزش رو هم ساختم ... سایز آکواریمم 97 در 41 در 80 است
چند روزه بخش ها رو مطالعه می کنم ... به نظر دیسکس یکی از زیباترین نژاد ها برای نگهداری است .. منتهی من برای نگهداری از دیسکس چند مشکل دارم که عرض می کنم
1 - من بوشهر زندگی می کنم و تو بوشهر ماکزیمم 4 الی 5 عدد آکوایموی است و هیچ کدام اصلا دیسکس ندارند ولی همگی سفارشی می آورند ... من خودم شخصا می تونم از تهران تهیه کنم ولی مشکل تنها تهیه کردنش نیست ...
2 - مشکل اصلی من با تغذیه دیسکس است ... اینجور که من مطالعه کردم تغذیه دیسکس نیمه بالغ یا بالغ با هم متفاوته و همه چیز بستگی به شیوه تغذیه اون ها از کوچکی به بعد داره ... خوندم که از غذاهای میکس شده دل گاو + سیر + جلبک و سایر مواد مجاز می شه مخلوط های سلیقه ای به دست آورد ولی به دست آوردن این مخلوط ها نیازمند مواد اولیه است ... آیا می شه فقط از غذاهای آماده برای دیسکس استفاده کرد ؟ ایا می شه مخلوط مورد نظر رو با لوازمی تهیه کرد که در دسترس باشند یا وجود تمامی اقلام حیاتیه ؟ لطفا راهنمایی کنید که با توجه به مواردی که عرض کردم بهتره که سمت دیسکس برم یا خیر ؟ تجربه خودتون رو لطفا بیان کنید ...
سلام
تهیه مخلوط دل کجاش این همه پیچیدست که فکرتون رو مشغول کرده
دل گوسفند استفاده کنید چون هضمش ساده تره ساده ترین روش اینه که دل + میگو خوراکی رو چرخ کنید و فریز کنید . روزی یک وعده دل و میگوی منجمد و ۲-۳ وعده غذای خشک مثل تترا دیسکس استفاده کنید
اگر میخواید تجربه موفقی داشته باشید همه دیسکس ها رو از یک سورس خریداری کنید و سعی کنید این سورس ا حتما از دوستان غیر مغازه دار باشه . دیسکسی بخرید که حد اقل ۱ ماه از ورودش به ایران گذشته باشه
در ضمن حد اقل ۱۲ تا دیسکس بخرید . تعداد کمتر درد سر و مشکلات زیادی داره
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)