من 15 عدد دیسکس خریدم من به من گفت 6 روز دیگه میاد ولی الان زنگ زده بارت امده من نه سیکل انجام دادم نه اب گیری کردمتوی مغازش است کفته بیار ببر من الان توی این موقع چکار کنم
من ضدکلر گرفتم چه جوری بریزم و رفتم 20 عدد 2 ایچی برام اورده الان تانکم شستم بعد محلول ضد کلر نریختم وچقدر بریزم وتانک اصلیم چسب زدم تاوقتی که اماده بشه 2 روز طول میکشه بخاری گذاشتم 30 درجه گذاشتم پمپ هوا رو روشن کردم وفیلتر داخل ابی را فعلا روشن کردم به من گفته فردا ظهر حتما بیای ببر محلول کلر همه اش بریزم یا نگه دارم برای تانک اصلی با کپسول باکتوزیوم بندازم ودر مورد غذاش که فردا ظهر میاد 20 عدد 2 ایچی چه جوری غذاش بریزم غذاش من تترا بیتس کمپلت دارم ممنون از همه اساتید
تانک فعلنی 50 لیتر است من 4 تا سرش پر ریختم مشکلی نداره یا نه
تاپیک های قبلی رو مطالعه کردید؟چه جوری بریزم
هر محلولی دوز مشخصی داره. ضد کلر هم همینطور. ممکنه روش نوشته باشه، یک درب به ازای هر 10 لیتر آب.
پمپ هوا، فیلتر و بخاری رو روشن کنین. آب به اندازه ی کافی که گرم شد، با افزودن تسریع کننده ها مثل باکتازیوم یا نیتریوک، باکتری مفید به آب اضافه کنین... سپس 5 گرم سنگ نمک به ازای هر 40 لیت آب حل کنین
هر وقت ماهی ها رو وارد آب کردید. به دلیل افزایش نیتریت، مجبورید سیفون روزانه داشته باشید تا نیتریت به صفر برسه و سیکل نیتروژن تکمیل بشه.
سلام ، آقا من امروز یه دیسکس ملون 3 اینچی دیگه اضافه کردم به تانک ( 3 تا دیسکس 3 و 4 اینچی هم بود قبلا ) ، اما اون دیسکس رد ملون که قبلا تو تانک بود شدیدا دنبال این جدیده میکنه و اذیتش میکنه ! ( و میزنش )
طبیعی هست ؟؟؟
آخه اون 4 اینچی ها کاریش ندارن ! فقط این 3 اینچی که سابقا تو تانک بوده این 3 اینچی جدیده رو میزنه ! جفتشون هم رد ملون هستن
سلام
این امکان گاهی وجود داره که ماهی قدیمی تر ماهی یا ماهیهای تازه وارد رو به خاطر حس قلمرو طلبی دنبال کنه. معمولن بعد از چند روز از شدت آن کاسته خواهد شد و جای نگرانی نیست. فقط اگر اشیاء یا تزئینات برنده یا نوک تیز در تانک هست فعلن و تا عادی شدن شرایط از تانک خارج کنید. خاموش بودن یا کم کردن نور تانک هم به بهبود این وضعیت کمک خواهد کرد.
هر چه تعداد ماهیها بیشتر و سایز آنها به هم نزدیکتر باشد ، شد این درگیری ها هم کمتر خواهد بود.
موفق باشید.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)