سلام.ممنون از لطف و صبرتون در جواب دادن اقا سعيد
سلام.ممنون از لطف و صبرتون در جواب دادن اقا سعيد
سلام.ممنون میشم نظرتون رو راجع به فلاورام بگید
اینم عکس جفتشه
اینم عکس 3 ماه پیشه نرمه
یه سوال داشتم.روی تانکی که فلاورام هستن پر از موجودات ریزه سفید که شبیه به کرم هستند شده که از یه اکواریومی پرسیدم گفت از اسپرم نر بوجود میاد.خواستم بدونم درست گفته یا نه و اینکه راهی هست که از بین برن و اگه از بین نرن مشکل ساز میشن یا نه.شرمنده سوالام زیاد شدن و ممنون
ویرایش توسط shellman2008 : 21st April 2014 در ساعت 08:20 AM
lماهی با کیفیتی نیستسلام.ممنون میشم نظرتون رو راجع به فلاورام بگید
اینم عکس جفتشه
اینم عکس 3 ماه پیشه نرمه
یه سوال داشتم.روی تانکی که فلاورام هستن پر از موجودات ریزه سفید که شبیه به کرم هستند شده که از یه اکواریومی پرسیدم گفت از اسپرم نر بوجود میاد.خواستم بدونم درست گفته یا نه و اینکه راهی هست که از بین برن و اگه از بین نرن مشکل ساز میشن یا نه.شرمنده سوالام زیاد شدن و ممنون
بدن و پوزه ش کشیده ست
ولی رنگ نسبتا خوبی داره
اون کرم ها بر اثر باقی ماندن غذا در تانک به وجود میان ربطی به اسپرم نر نداره
کم غذا بدید و چند روز سیفون سنگین از کف انجام بدید از بین میرن برای ماهی مشکل ایجاد نمیکنند
من بشقاب گذاشتم ولی دارن کنار بشقاب رو سنگاشو جابجا میکنن و با بشقاب کاری ندارن.چیکار کنم یا بهتره بگم کاری میتونم کنم اخه کل تانکمو ترکوندن
دوست عزیز شما اگه ماهی برات مهمه باید شن ها و سنگ های کف و جمع کنی همش منشا بیماری و کثیفیه
1 تانک واسه جفت ردیف کن
بینشون شیشه بزار بعد که اماده شدن شیشه رو بردار
شرایط بدون استرس برایون ایجاد کن
ممنون بابت راهنماییتون و اینکه فلاورام قبلا جفت خوردن و یکبار هم تخم ریختن.بازم احتیاجی هست جداشون کنم یا کنار هم باشن تا تخم بریزن ؟
اگه همدیگرو نمیزنند مشکل نیست جداشون نکنید
تنها چیزی که ماهی از فلاور بودن فقط اسمش اصلا انتظاری از این ماهی نداشته باش دوست عزیز
اسپکتروم چه تاثیری رو فلاور داره؟
این غذای هیکاری چه تاثیری داره؟
هدچمپ بهتره یا هامپی هد؟
اسپکتروم و هیکاری بیشتر روی سلامت ماهی متمرکز هستند باید چند وقت از محصولات این شرکت استفاده کنید تا متوجه منظورم بشید تو طول دوره مصرف ماهی ها شادابی عجیبی دارند
هامپی هد جز اولین غذاها تو رتبه بندی های غذا فلاور هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.