سلام بر دوستان
کسی در مورد دیسکس های وارد شده از اندونزی اطلاعی داره که خوب هستند یا نه و آیا به دیسکس های مالزی میرسند یا نه؟
سلام بر دوستان
کسی در مورد دیسکس های وارد شده از اندونزی اطلاعی داره که خوب هستند یا نه و آیا به دیسکس های مالزی میرسند یا نه؟
سلام :
شما فرمودید اندونزی
معمولا دیسکسهای مالزی از کیفیت برتری برخوردارندولی گرید رو اون فارم تکثیر کننده براش در نظر میگیره و اشتباه نکنید که مثلا بار تایلند دارای گرید خوب نیست چون در بار تایلند هم گرید خوب پیدا میشه در مورد بیماری هم که شما حتما میدونید که این دیسکس ها با چه وضعی وارد ایران میشوند از ماندن در فرودگاه تا دیر ترخیص شدن و غیره و اکثرا دارای شرایط نامناسب هستند که اینها دچار مشکل میشوند و همین مسئله بعلاوه استرس باعث میشه که اینها بیمار بشوند
سلام مجدد. سوال بالایی منو که کسی جواب نداد لااقل بگید توی یه آکواریوم 100*30*60 که حدود 160 لیترش آبگیری شده چندتا دیسکس حدود 4 اینچی میتونم نگهداری کنم؟ از فیلتر ایهام 2213 و یه تاپ فیلتر هم استفاده میکنم.ممنونسلام خدمت دوستان.میشه راهنماییم کنید و یه غذایی که رنگی نباشه برای تغذیه دیسکس معرفی کنید.
الان دارم تترا کامپلیت میدم که رنگ ماهیا رو خیلی به سمت قرمز برده.
و یه سوال کلی اینکه: اگر بحث رنگ مطرح نباشه آیا لازمه غذای خشک دیسکس رو چند وقت یه بار عوض کنیم؟ یا اینکه میشه همون نوع رو همچنان ادامه داد؟(مثل تترا کامپلیت)
بی زحمت تاپیک قبلیمم جواب بدید.
سلام
این تانک شما گنجایش نهایتن 4 تا 5 عدد دیسکس حدود 4 اینچ را دارد.
در مورد غذا هم اکثر گرانولهای شرکتی دارای ترکیباتی هستند که روی رنگ بعضی از نژادها بیشتر تاثیر دارند. محصولات تترا کمی از این نظر قویتر هستند. مدتی از گرانول سرا استفاده کنید احتمالن تاثیر آن کمتر خواهد بود.
استفاه از غذاهای خشک و گرانول فقط به خاطر تقویت رنگ ماهی نیست بلکه این نوع غذاها دارای ترکیبات غذایی کاملی هستند که برای رشد و شادابی ماهیها بسیار مفید است.
ببخشید من ته تانکم ترک کرده میخواهم بازش کنم چه جوری ان شیشه ته تانگ را جدا کرد اموزش بدید
من هرکار کردم با تیغ کاتر نتوستم ته تانگم در بیارم هم تیغم شکست هم شیشه حالا من چه جوری بقیه ته تانکمرا بردارم راهنمایی بفرمایید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.