دوستان اینحا ich attack kordon نیست,داروی perevent ich از شزکت kordon برای معالجه ich استفاده میشه یا جلوگیری ازش؟داروهای مشابه چی هست؟
دوستان اینحا ich attack kordon نیست,داروی perevent ich از شزکت kordon برای معالجه ich استفاده میشه یا جلوگیری ازش؟داروهای مشابه چی هست؟
اگه عوامل استرس زا رو حذف کنیم خودش بهترین پیشگیری هستش (دما - شوری- سایز آبزیان نسبت به تانک و....)
حال اگه با این وجود تانک بیمار شد دو حالت وجود داره
یکی اگه ریف و سایر بی مهرگان تو تانک نباشه دستمون واسه درمان تقریبا بازه و میشه از داروهای مختلف که بر پایه مس هستن استفاده کنیم
حالت بعدی اگه ریف باشه باید از داروهای ریف سیف مقل prevent ich و ... استفاده کرد .
در طول درمان بهتره ماهی ها خوب تغذیه بشن و از عصاره سیر و مولتی ویتامین استفاده بشه .
سلام
میخواستم بدونم 12 تا ال ای دی پاور سفید 1 وات برای نور رف به سایز 36 عرض ارتفاع 40 و طول حدودا 35 کافیه؟؟؟؟
ممنون
يه سري جلبك صورتي رنك روي مكنت تانكم زده ولي متاسفانه نمي تونم عكس ازشون بذارم برا جيه؟
سلام
اگه سفته و جنس سختی داره که جلبک کرولاین هستش و موجود خوبیه و کم کم روی لایوراکها رو میگیره و باعث زیبایی تانک میشه
ولی اگه جنس نرم و حالت لزج داره که سیانو باکتریه و یه نوع آفت حساب میشه و به سرعت تمام تانک رو میپوشونه
send by Tapatalk
ممنون از راهنمايي سريعتون من الان دست بهشون كشيدم حالت لزجي ندارن و إز بين هم نميرن و سفتن نظرتون جيه؟
خوب کرولاینه و یکی از نشانه های تنظیم بودن پارامترهای آب در تانکه
یه مقدار کمی رو هر روز با چاقو پتراشید و جلوی موج ساز رها کنید تا زود تر روی لایوراکها رو بگیره
send by Tapatalk
من موجساز ندارم تانكم tl550 هستش أيا أصلا نياز به مجساز هست؟
باشه حتما فقط جند روز طول ميكشه تا كل لايوراكارو ببوشونن؟
جلوی خروجی واتر پمپ بگیرید
در صورتی که همه چیز نرمال باشه تا شش ماه طول میکشه و خیلی هم حساسه با بالارفتن آمونیاک به سرعت از بین میره این رو من تجربه کردم و به فسفات و نیترات هم واکنش نشون میده
ظرفیت تانک چقدره ؟
send by Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.