دوستان فنچام لونه سازی کردن تموم شده الان 2 شب تو لونه نمیرنموندم بخدا
دوستان فنچام لونه سازی کردن تموم شده الان 2 شب تو لونه نمیرنموندم بخدا
درود دوست عزیز
میتونی یه عکس از محیط قفس و خود فنچ ها بذاری؟
جاش باید کم رفت و آمد باشه.
من خودم فنچ هام کمتر از یه هفته جفت گیری میکنند و کمتر از 10 روز تخم گذاری میکنند.
شما یه عکس بذار تا راهنماییت کنم.
در مورد بيماري تحقيق كردم و فهميدم كه در نوع پولوروم يكي از دلايلش موندن زيادي تخم مرغ پخته در قفس هست و بيماري با اسهال سفيد همراهه كه براي فنچ هاي من هم پيش اومده. از ديروز كه دارو رو ميدم حالشون بهتره و ديگه پف ندارن و اشتهاي خوبي دارن و اسهالشون هم خيلي كم شده. فقط نمي دونم داروي tnt مخفف چه داروييه؟
در مورد بيماري تحقيق كردم و فهميدم كه در نوع پولوروم يكي از دلايلش موندن زيادي تخم مرغ پخته در قفس هست و بيماري با اسهال سفيد همراهه كه براي فنچ هاي من هم پيش اومده. از ديروز كه دارو رو ميدم حالشون بهتره و ديگه پف ندارن و اشتهاي خوبي دارن و اسهالشون هم خيلي كم شده. فقط نمي دونم داروي tnt مخفف چه داروييه؟
داروی تی ان تی (T.n.T)
موارد مصرف :
بیماریهای عفونت روده ـ تورم روده ـ گاستریت ( ورم معده و سنگدان ) آنتریت ( تورم و ورم روده ) انگل روده تک یاخته های موجود در چینه دان
( کوکسیدین و کاندیدیازیس ) بیماریهای مجاری تنفسی آسم و ضایعات برونشیتی.
1 گرم در 200 سی سی آب برای 7 روز کامل.
نحوه مصرف :
یک قاشق چایخوری از دارو در 200 سی سی آب حل شده و در سه دوره 5 روزه مصرف میشود در فواصل هر دوره یکروز آب خالی در اختیار قناری قرار میگیرد .
برای پیشگیری به مدت 6 روز در ماه مصرف میشود .
وزن تقریبی 20 گرم.
سلام
نوک این فنچ چش شده؟
درمانش چیه؟
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.