سلام
مبارکتون باشه آقای اسکندری
همه یطرف اسمش یطرف
بعد اگه یه نر بیارید واسش میشه آقای آقا خانم؟
انشالا که زود پراش دربیاد از اینی که هست زیباتر بشه
سلام
مبارکتون باشه آقای اسکندری
همه یطرف اسمش یطرف
بعد اگه یه نر بیارید واسش میشه آقای آقا خانم؟
انشالا که زود پراش دربیاد از اینی که هست زیباتر بشه
سلام
به به مبارک باشه
خیلی خوشگله، ایشالا که پرای خوشگلشم زود کامل میشن
تبریک میگم آقای اسکندری . با رسیدگی شما کاملا خوب میشه .
مهم نیست که طوطی پرکن باشه مهم اینه که همیشه سالم باشه .
امیدوارم دوست خوبی بشه براتون ...
سلام برخواهرای گلم.لطف دارید شما.اگه آقا بیاریم براش باید اسمش رو بذاریم خان که با آقا منافاتی نداشته باشه:Dمیشن آقا خان.
جاده رفاقت ما یطرفس.دیگه بعضی وقتا خیلی سربسرش میذارم میره تو قفس درشم میبنده!
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
سلام
تبریک میگم
خوشحالم صاحب خوب و دلسوزی مثل شما پیدا کرده و مطمئنم خیــلی زود خوب میشه و پراش کامل میشه
خیلی خوبه که اینقدر زود بهتون عادت کرده و ارتباط برقرار کرده.. عالیه
من مـــــــاه ها سعی کردم.. اما حتی نمیتونستم بیرون از قفس نازش کنم, این که تو این مدت کوتاه رو دستتون میاد و براتون تخمه بالا میاره عالیه... میگن کار و باید به کاردان سپرد![]()
راستی این آقا آقا هستن نه خانوم![]()
موفق باشین
سلام.شما لطف دارید.منم خوشحالم که میتونم در خدمتش باشم.از شماهم ممنونم بابت زحماتی که براش کشیدید.سلام
تبریک میگم
خوشحالم صاحب خوب و دلسوزی مثل شما پیدا کرده و مطمئنم خیــلی زود خوب میشه و پراش کامل میشه
خیلی خوبه که اینقدر زود بهتون عادت کرده و ارتباط برقرار کرده.. عالیه
من مـــــــاه ها سعی کردم.. اما حتی نمیتونستم بیرون از قفس نازش کنم, این که تو این مدت کوتاه رو دستتون میاد و براتون تخمه بالا میاره عالیه... میگن کار و باید به کاردان سپرد![]()
راستی این آقا آقا هستن نه خانوم![]()
موفق باشین
سلام آقای اسکندری
تبریک میگم مبارکتون باشه. خوش بحالش شده که جای خوبی افتاده انشاا.. پرکنیش هم خوبه خوب میشه .کاش منم اندازه شما وارد بودم این شیلا فسقلی رو میآوردم روی دست فکر کنم آخر آرزو بدل بزاره منو این بچه .
امیدوارم در کنار هم سالها با سلامت و شادکامی زندگی کنید.
(راستی اون راهنمایی که کردید رو هم انجام دادم نشد از روی دستم میپرید و در حال غر زدن فرار میکرد منم دور قفس دنبالش خلاصه....
موفق باشید
سلام.شماهم مثل دیگران لطف دارید و شرمنده میکنید.سلام آقای اسکندری
تبریک میگم مبارکتون باشه. خوش بحالش شده که جای خوبی افتاده انشاا.. پرکنیش هم خوبه خوب میشه .کاش منم اندازه شما وارد بودم این شیلا فسقلی رو میآوردم روی دست فکر کنم آخر آرزو بدل بزاره منو این بچه .
امیدوارم در کنار هم سالها با سلامت و شادکامی زندگی کنید.
(راستی اون راهنمایی که کردید رو هم انجام دادم نشد از روی دستم میپرید و در حال غر زدن فرار میکرد منم دور قفس دنبالش خلاصه....
موفق باشید
مطمئنا شما بهتر از من از کاسکتون نگهداری میکنید.انشالله موفق هم خواهید شد.در مورد اون کاری هم که گفتم باید خیلی صبور باشید و حوصله کنید تا بعد از چندین بار نتیجه بگیرید.موفق باشید
اینم یک سری عکس از جوجه باجی های فعلی وآینده که قراره بدنیا بیان به همراه والدینشون.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.