سلام
یک مشکلی برام پیش اومد
من یک جفته با تجربه دارم الان که اومدم خونه رفتم براشون اب و دونه بزارم دیدم یک دونه تخم ته قفس افتاده
اینها 5 تا تخم داشتند امروز صبح الان رفتم نگاه کردم دیدم ماده یکدونه تخم دیگه گذاشته اما یکیشو سوراخ کرده اب داخلشو خرده و تخمو انداخته ته قفس(6 تا تخم که یکیشو سوراخ کردو ابشو خورد)
برام خیلی جالبه اولین باره همچین چیزی اتفاق افتاد برام
اینها دوره استراحتم داشتند
الان یکم سفیده تخم مرغ و یک شاخه جعفری گذاشتم
کاری نباید بکنم؟
سلام.خوردن محتویات داخل تخم نمیتونه کار جفت باشه و احتمالا تخم سوراخ شده و مایعش داخل لونه یا کف قفس ریخته.اگر جفت تخم رو بشکنن پوسته رو میخورن که نشونه ی کمبود کلسیم و مواد معدنیه.سلام
یک مشکلی برام پیش اومد
من یک جفته با تجربه دارم الان که اومدم خونه رفتم براشون اب و دونه بزارم دیدم یک دونه تخم ته قفس افتاده
اینها 5 تا تخم داشتند امروز صبح الان رفتم نگاه کردم دیدم ماده یکدونه تخم دیگه گذاشته اما یکیشو سوراخ کرده اب داخلشو خرده و تخمو انداخته ته قفس(6 تا تخم که یکیشو سوراخ کردو ابشو خورد)
برام خیلی جالبه اولین باره همچین چیزی اتفاق افتاد برام
اینها دوره استراحتم داشتند
الان یکم سفیده تخم مرغ و یک شاخه جعفری گذاشتم
کاری نباید بکنم؟
بهتره محیط لونه چک بشه که اگر داخل لونه نشت کرده مایع داخل تخم باعث چسبیدن تخم ها به کف لونه یا به جفت نشه که باعث شکتسنشون بشه.
سلام
میخام یک جفت مرغ عشق بخرم و با هم جفت کنم اگه اینا رو از جاهای متفاوت بخرم و فقط توی حمل ونقل پیش هم باشن و بعد جداشون کنم طوری که همدیگه رو نبینن مشکلی توی جفت شدنشون بوجود میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام به همه عزیزان
با اینکه خیلی وقته مرغ عشق دارم ولی جدیدا یه حرکات غیر عادی میبینم از پرنده هام (شاید من ندیدم تا حالا)لطفا راهنمایی کنید
یکی اینکه یه جفت دست اموزم که با هم بزرگ و حالا بالغ شدن نر دقیقا مثل کبوتر نر که میخواد نظر ماده رو جلب کنه یه صدای غرغرو از خودش در میاره و با سرعت زیاد دور ماده میچرخه و در آخرش جیغ میکشه و میپره میره ماده هم میخ سرجاش جیغ میکشه .ماده از نر غذا میگیره باهم یه وقت دعوا یه وقت هم بوس بوس میکنن بعضی وقتاهم خانوم بدجور ناراحت میشه پسرمو بیچاره میکنه.خودم فکر میکنم یه نرو ماده کاملا بالغی که قبلا جوجه داده باشن بیارم از هم جودا شون کنم که جفت گیری یاد بگیرن بعد یه دوره برشون گردونم پیش هم.از طرفی نرو ماده دست آموز گیرم نمیاد میترسم وحشی بگیرم ازیتشون کنن یه ماده دست آموز تازه پر در
اورده هم دارم حتی وقتی اون میره باهاشون باشه ازشه فرار میکنن چه برسه به جفت وحشی
دومی اینکه اون یکی دوخمل نازم همیشه لب شونمه امروز یه صدایی مثل عتسه کرد کنار گوشم خیس شد!با اینکه اصلا با خودم بیرون نبوردمش اصلا مگه مرغ عشق عتسه یا سرفه میکنه؟!
ممنون
سلام در سوال اولیتون بگم نر تون برای جفت گیری خودشو اماده میکنه ولی ماده بی اعتنایی میکنه و زیر نمیده بنظرم نرتون اماده هست و هنوز ماده کار داره.سلام به همه عزیزان
با اینکه خیلی وقته مرغ عشق دارم ولی جدیدا یه حرکات غیر عادی میبینم از پرنده هام (شاید من ندیدم تا حالا)لطفا راهنمایی کنید
یکی اینکه یه جفت دست اموزم که با هم بزرگ و حالا بالغ شدن نر دقیقا مثل کبوتر نر که میخواد نظر ماده رو جلب کنه یه صدای غرغرو از خودش در میاره و با سرعت زیاد دور ماده میچرخه و در آخرش جیغ میکشه و میپره میره ماده هم میخ سرجاش جیغ میکشه .ماده از نر غذا میگیره باهم یه وقت دعوا یه وقت هم بوس بوس میکنن بعضی وقتاهم خانوم بدجور ناراحت میشه پسرمو بیچاره میکنه.خودم فکر میکنم یه نرو ماده کاملا بالغی که قبلا جوجه داده باشن بیارم از هم جودا شون کنم که جفت گیری یاد بگیرن بعد یه دوره برشون گردونم پیش هم.از طرفی نرو ماده دست آموز گیرم نمیاد میترسم وحشی بگیرم ازیتشون کنن یه ماده دست آموز تازه پر در
اورده هم دارم حتی وقتی اون میره باهاشون باشه ازشه فرار میکنن چه برسه به جفت وحشی
دومی اینکه اون یکی دوخمل نازم همیشه لب شونمه امروز یه صدایی مثل عتسه کرد کنار گوشم خیس شد!با اینکه اصلا با خودم بیرون نبوردمش اصلا مگه مرغ عشق عتسه یا سرفه میکنه؟!
ممنون
اون صدای عطسه هم مرغ عشقای من هرزگاهی از خودشون در میارن فک نمیکنم مشکل خاصی باشه البته همیشگی نیس
سلام.جفت گیری غریزی هست وچیزی نیست که بشه یادشون داد.این جفت هم فقط دارن مستی میکنن وهیچکدوم برای جفت گیری هنوز آماده نشدن.سلام به همه عزیزان
ممنون
عطسه در بین تمام طوطی سانان بعد پرآرایی وخاروندن بینی هست وچیز عجیبی نیست در طول روز.
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
سلام
این دو تا مرغ عشق جنسیتشون چیه؟
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.