ویرایش توسط chaky : 9th April 2014 در ساعت 12:57 PM دلیل: حذف ایمیل
آقا کسی نبود که بخواد ؟؟؟
آقا 200 میدمدیگه وقت ندارم نهایت 2 روز دیگه !
چرا ؟
حتما مریضه اره ؟
نه آقا چی مریضه ؟!؟! میگم کاملا سالم و سرحاله ، پسر خالم میخواد دیسکس بیاره برام منتظره این رو رد کنم بره ، منم برا همین دارم اینقدر ارزون میدم که آکواریوم خالی بشه ، میترسم آخر ببره دیسکسارو بده یکی دیگه![]()
اگه خواستی فیلم میگیرم از فلاوره که ببینی کاملا سالم و سر حاله
لطفا فیلم بزارید
که مطمعن بشم
فیلم گرفتم ازش شده 152 مگابایت !!! میشه حجمش رو کم کرد ؟
یا اینکه اساتید فلاور بگن که از کدوم قسمتاش عکس بذارم که از سلامتش مطمئن باشین !
ولی داداش از وقتی 2 بندی بود ( 80 تومن خریدم از نواب ) و 2 سال هست زحمت کشیدم براش ، به این قیمت هیچ جا این فلاور رو گیر نمیاری
اینم یه ویدئو چند ثانیه ای :
Download File : My_Movie(1).mp4 | Uplooder.net
My_Movie(1).mp4
سلام داداش فلاور موجوده یا فروختید؟
فرمایش شما منطقی که قیمت رو دارید مناسب میگید ولی جسارتا همین ماهی رو اگه بخواهید مغازه دار بدید طوری ماهی رو بی ارزش میکنه که آدم از کل ماهی و آکواریوم بدش میاد
علت اینکه در این فروم داریم از همدیگه خرید و فروش میکنیم شکستن همین واسطه هاست تا اینکه فروشنده به پول متناسب خودش برسه و خریدار به ماهی مورد نظرش
بنده خریدار فلاور شما هستم و از فیلم و عکسش معلومه که سالمه فقط قیمت نهایی و یک کلام خودتون رو بفرمایید تا در صورت توان برا تحویل گرفتنش هماهنگ بشیم
نه هنوز نفروختم ، والا داداش من این رو عکساش رو نشون این مغازه ماهیران شعبه تجریش دادم ، طرف گفت قیمت بگو ؟ گفتم شما خودت قیمت بذار ، یه مقدار مکث کرد و این ور اون ور کرد عکسارو گفت 300 350 میرزه ولی الان تانک خالی ندارم ، هر موقع خالی شد زنگ میزنم بیار ، حساب کن خودش میخواد چقدر بفروشه !! گفتم بیام اینجا بذارم چون قبلا که خیلی ماهی باز بودم چند بار اینطوری فروختم ماهیام رو ، الانم اینجا 300 گذاشته بودم قیمت رو که خداییش منصفانه است ، اما خب چون بعدش گفتم 200 ، حاضرم همین 200 بدم !سلام داداش فلاور موجوده یا فروختید؟
فرمایش شما منطقی که قیمت رو دارید مناسب میگید ولی جسارتا همین ماهی رو اگه بخواهید مغازه دار بدید طوری ماهی رو بی ارزش میکنه که آدم از کل ماهی و آکواریوم بدش میاد
علت اینکه در این فروم داریم از همدیگه خرید و فروش میکنیم شکستن همین واسطه هاست تا اینکه فروشنده به پول متناسب خودش برسه و خریدار به ماهی مورد نظرش
بنده خریدار فلاور شما هستم و از فیلم و عکسش معلومه که سالمه فقط قیمت نهایی و یک کلام خودتون رو بفرمایید تا در صورت توان برا تحویل گرفتنش هماهنگ بشیم
محل تحویلش هم همون حوالی تجریش هست ، مثلا مترو تجریش که دسترسی برای همه هست .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.