د.ستان این عکس ازلونه ای که خودم ساختم ایا لونه خوبی هست وایا جاش مناسبه لونه ای که گذاشتم ایا جاش مناسبه ---ممنون
بله امکان دارد
اصلا نمی توان گفت که کدام احتمال بیشتر هست اما خیلی اوقات پرنده هایی هم که جفت هستند سری اول و دوم مشکلاتی دارند . حتی اگر این سری هم تخم ها پوچ باشند انشالله کم کم جفت میشوند مخصوصا اگر نرتان در خوابیدن روی تخم ها با ماده همکاری کند
دوست عزیز.
لونه باید در قسمت عرضی قفس و در مقابل چوب نشیمن قرار بگیرد که جفت برای رفت و آمد مشکلی نداشته باشند.
ابعاد لانه و چند نمونه عکس از لانه استاندارد برات میذارم. بازم اگه مشکلی بود بپرس. یا من یا بچه ها راهنماییت میکنند
![]()
دوست عزیز من دقیقا سایز لونه ام به غیر از ارتفاعش همین اندازه هست که شما توی عکس گذاشتید ودرمورد بیرون گذاشتن لونه هم توی بیشتر پرورشگاها و کلیپ ها دیدم که لونه رو بیرون قفس نسب کرده اند
درسته منم گفتم بیرون قفس ولی در قسمت عرضی قفس بذار.
بازم خودتون میدونید.
چون عکس از لونه خیلی بد افتاده ، اگه میتونی از داخل لونه و قسمت ورودی لونه هم عکس بذار
اینم عکس حالا به زودی یه چوب هم برای رفت امد براشون میزارم واینم بگم قفس بنده در در قسمت عرضیه قفس نداره![]()
از نمای داخلی لونه میخواستم . تو این عکس چیزی مشخص نیست.
و اگر اشتباه متوجه نشده باشم. شما در ورودی لونه را گذاشتی در ورودی قفست. که این به نظر من اشتباهه.
شما باید از این قسمتی که عکس گرفتی چند تا از این میله ها را از بالا با سیم چین به اندازه ورودی لونه ببری و خم کنی به سمت پایین که هم کمک کنه لونه را نگه داره و هم لونه را برداشتی بشه دوباره بذاری سرجاش.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.