سلام دوستان
کاسکوی من خیلی دوست داره از قفس بیرون باشه و صبح به محض برداشتن چادر شروع میکنه به سوت زدن و بالا رفتن از قفس و دور زدن که بیریمش بیرون و عاشق اینه که بره اون بالای قفس بشسنه.
به نظرتون خوبه و چیکار کنم که به قفس عادت کنه؟
در ضمن قفس من روی زمینه و از این بابات مشکلی نیست به نظرتون؟؟
سلام دوست عزیز
هر قفس نوردی و بالا پایین رفتنی نشونه این نیست که کاسکو علاقه داره بیرون بیاد از قفس . اونا اینطوری بازی میکنن وانرژی زیادشون رو تخلیه میکنن .
شما نباید هربار که پرنده شروع به این رفتار ها کرد از قفس خارجش کنید چون بد عادت میشه یاد میگیره برای اینکه بیرون بیاد این رفتار رو نشون بده ...
طبق ساعات معینی توی روزها بهش اجازه بدین بیاد بیرون و اگه میترسه ازتون برای بیرون اومدنش هنوز زوده ...
ارتفاع قفس هم باید بیش از نیم متر باشه چون پرنده توی ارتفاع های کم احساس امنیت کامل نداره و واسه همینه بیشتر میخواد بیاد روی قفس . زیاد هم ارتفاع زیاد نشه که احساس غرور و برتری کنه توی خونه.
موفق باشید
دوستان کاسکوی من عاشق بیسکوییت ساقه طلاییه.
به طوری که وقتی میبینه اصلا انگار هیچکسو نمیشناسه.
ضرر نداره براش؟
و روزی چند تا میتونم بدم بهش؟؟
دوست عزیز هنوز زوده . دو هفته زمان زیادی نیست . درسته رامه ولی تا اعتماد نکنه نمیذاره بهش دست بزنید . از قلمرو خودش دفاع میکنه . اذیتش نکنید وقتی اینکارو میکنه بهش احترام بذارید فعلا از بیرون قفس باهاش بازی کنید . اصرار به هیچکاری نکنید و بذارید خودش اعتماد کنه و بهتون نزدیک بشه . خوده کاسکو بعد از مدتی سرشو خم میکنه تا شما نوازشش کنید البته اگه خوده کاسکو علاقه نداشته باشه نباید زورش کرد که نوازشش کنیم . فعلا بهش اجازه بدین با شما بیشتر آشنا بشه و اعتماد کنه .
موفق باشید . بیسکوییت ساقه طلایی رو هم همونطور که آقای اسنکدری گفتن درسته خوبه ولی خیلی کم بهش بدین . توی تغذیه طوطی هیچوقت ریسک نکنید حتی یک درصد . توی هفته نهایتا سه روز چندتا تیکه اندازه یه بند انگشت بدین براش کافیه و نذارید بد عادت بشه .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)