با سلام.من میخواستم بدونم راه غذا دادن به مرجان قارچ بزرگ چیه
با سلام.من میخواستم بدونم راه غذا دادن به مرجان قارچ بزرگ چیه
سلام
دو راه دارید اول غذاهای مخصوص ریف هستش که دادن اون هم دو روش داره اول در محلی که بیشترین جریان رو داره بریزید و روش دوم باید واتر پمپ و موج ساز رو خاموش کنید ومقدار دوز نوشته شده روی ظرف غذای ریف رو که به صورت مایع هستش میریزید داخل یه استکان و کمی آب هم میریزید و با سرنگ روی مرجان میریزید گذینه دوم دادن میگوی خوراکی هستش که میگو رو به انداره یه نخود جدا میکنید و حسابی نرمش میکنید به و حداکثر به اندازه به نخود میزارید داخل دهانش ، دهانش هم وسط مرجان رو نگاه کنید یه حفره داره همون دهانش هستش
send by Tapatalk
با سلام
سال نو بر شما مبارک
سوال:یک هفته است که به آکواریومم یه جراح ناسو اضافه کردم ۲-۳ روز اول لایورک ها رو نوک میزد ولی ۳ روزه که گوشه نشین شده براش کرم خونی با عصاره سیر دادم نخورد سبزی دادم خیلی کم خورد الانم خیلی نگرانم چیکارش کنم همه سرحالن غیر این![]()
با سلام
دوستان 15 روزه ماهی دلقک مرون به تانک اضافه کردم که اول کمی گوشه گیر بود ولی کم کم غذا خور شد.ولی الان چند وقته روی بدنش یه چیزای سفید رنگ چسبیده.ولی با غذا مشکلی ندارهوقرنطینه ام کردم از داروی azoo fungus treatment استفاده کردم ولی هنوز همون شکلیه![]()
سلام و ممنون
به پارسی پت خوش اومدید دوست عزیز
میگوی خوراکی رو در تکه های ریز به مدت 10 الی 15 دقیقه در مولتی ویتامین بخوابونید بعد بدید بخوره ولی کم چون فسفات رو به شدت بالا میبره ، جراحها به کاهو هم علاقه نشون میدن یه برگه نازک رو به یه تیکه لایو راک ببندید بزارید تو تانک آرتیمیای زنده هم بهترین گذینست
سلام
شما هم به پارسی پت خوش اومدید دوست عزیز
این بیماری به بیماری دلقک ماهی معروفه علل حساب شوری تانک قرنطینه رو طی چند روز کم کنید و طوی غذاش یه وعده مولتی ویتامین و یه وعده عصاره سیر بزنید ، حمام آب شیرین هم موثره
نام بیماری : brooklynella
ریشه بیماری : انگل
جزو انگلهای ریشه دار می باشند، که از پوست میزبان استفاده می کنند و آن را با نام بیماری دلقک ماهی می شناسند. البته این به این معنا نیست که فقط دلقک ماهی دچار این بیماری می شود و سایر گونه های ماهیان نیز دچار این بیماری می شوند.
این انگل جزو آن دسته است که می تواند ماهی بیمار را به سرعت از پای در آورد.
تکثیر در این نوع انگل از طریق دوتایی شدن می باشد پس به سرعت می تواند تکثیر شود برای همین امر است که تشخیص در این بیماری مهم ترین اصل است،تا از ازدیاد این انگل جلوگیری شود.
علائم:
تنفس سریع برای ماهی. تقریباً ماهی کم تعادل می شود و در سطح آب حرکت می کند.
امتناع از خوردن غذا، کم رنگ شدن بدن ماهی، و مهم ترین علامت غبار یا غشایی است که بر روی بدن ماهی دیده می شود که این ها تماماً نشانه های ضایعاتی پوستی از حملات این انگل است.
ماهی در صورت حاد بودن این بیماری به حالت سر به هوا در می آید، به دلیل حمله این انگل ماهی مقدار زیادی از آب بدن خود را از دست می دهد.
پیشگیری:
خرید از فروشگاه های معتبر زیرا در فروشگاه های معتبر ماهی قبل از فروش قرنطینه می شود.
قبل از ورود ماهی به سیستم اصلی آکواریوم آن را تا یک هفته در قرنطینه خانگی نگه داری کنید.
استفاده از غذائی مناسب با ترکیبات متفاوت گوشتی و گیاهی.
استفاده حداقل 20 روز یکبار از دستگاه UV
درمان:
یکی از بهترین درمان ها حمام آب شیرین می باشد 4 روز و در روز 3 مرتبه به مدت 5/1 تا 3 دقیقه بسته به تحمل ماهی، در برخی مقالات آمده که داروهای با ترکیبات مس نیز برای درمان مناسب است. استفاده از قرص مترونیدازول برای این بیماری بسیار موثر می باشد.
استفاده از داروهایی با ترکیبات مالاشیت گرین و در برخی موارد فرمالین نیز تاثیر خوبی بر روی این بیماری دارد.
سلام دوستان سال نو مبارک البته ببخشید که با تهخیر تبریک گفتم. دوستان شماره یا آدرس از کسی دارین که بتونم ازش لایو راک تصفییه شده بخرم؟ چون ماهی تو تانک دارم و میخوام لایوراک بخرم یه ذره حساسیت رو بالا برده..لطفا راهنمایی کنید. قصد خرید 100 کیلو دارم .همرو یه جا بخرم یا کم کم بخرم ؟ میشه توضیح کامل و راهنمایی کامل کنید منو ؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم دوستان
سلام و ممنون
لایوراکها رو نمیتونید یه باره به تانک اضاقه کنید چون سیکل رو با مشکل روبرو میکنه و 100 کیلو رو طی 4 الی 5 مرحله باید هفته به هفته اضافه کنید و پیشنهاد من به شما این هستش که اگه جا دارید یه بشکه پلاستیکی بگیرید و لایوراکها رو یه جا بگیرید و خودتون تصفیه کنید و هر روز 3-4 کیلو بزارید داخل تانک البته برای نتصفیه یه اسکیمر و یه واترپمپ هم لازم دارید
با سلام به خدمت دوستان
میشه بفرمایید بهترین مکان واسه نگهداری مکمل های اب شور کجاست ، من مکمل هامو داخل کمد آکواریوم میزارم هر بار بعد باز و بسته کردنم متوجه میشم یکم از مکمل کلسیوم و منیزیومم از دربش ریخته بیرون
سلام دوستان
اگر لایوراک با آب شیرین بشورم مشکلی پیش میاد ?
من میخام جای آکواریوم عوض کنم اگر ماسه های کف جمع کنم و دوباره بریزم د اخل آکواریوم پارامترهای آب تغییر میکنه ?
آب آکواریوم عوض نمیکنم فقط یه سیفون 10 درصدی میخام انجام بدم
ممنونم
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)