آقا قیمت خیلی بالاس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه نوش چنده بابا ؟؟؟؟
1500.000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟ برای جوجه کاسکو ؟؟؟
من فکر میکردم 600 تا 800 تومن باشه !! اگه اینجوریه که یه جوجه رنگی میخرم باهاش کیف میکنم !!
والا با این قیمتاشون !! آدم که نیست !!
![]()
آقا قیمت خیلی بالاس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه نوش چنده بابا ؟؟؟؟
1500.000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟ برای جوجه کاسکو ؟؟؟
من فکر میکردم 600 تا 800 تومن باشه !! اگه اینجوریه که یه جوجه رنگی میخرم باهاش کیف میکنم !!
والا با این قیمتاشون !! آدم که نیست !!
![]()
[quote=مهدی نیو;180108]طوطی اگر با دیگر پرندگان در ارتباط نباشه نیاز به هیچ واکسنی نداره
دکتر عزیز هم قطعا واسه بازار گرمی چنین چیزی تجویز کرده
اون کاسکوی بدبخت هم به این خاطر صدایی ازش در نیومد چون از ترس خیلی زیاد بش شک وارد شده بود و دکتر عزیز با سوادمون هنوز به این درجه از علم نرسیده بودند که کاسکو وحشی رو مثل مرغ بغل نمیکنند
با درود
بهزاد جان وکیلی همان طور که گفتید اقدام کردم ولی متاسفانه این کاسکو من نه به کشمش نه به کاهو علاقه داره ولی کشمش رو تو دستم له میکنم وجلوش میگیرم مزه مزه میکنه همانطور کاهو رو هم باید بگیرم جلوش تا نوک بزنه؛
در ضمن قبل از ارسال پیام قبلی پرهاش که درامده بود و پرواز میکرد رو دادم کسی کوتاه کرد قطره مینرال رو هم بهش میدم
خیلی خیلی آروم شده به طوری که همش تو اتاق در کنار ماست ولی زیاد حرف نمیزنه(به نظرم بره اینه که پرهاش کوتاه شده تو لکه) الان هم به حمام بردمش
ازت سپاسگزارم برادر در حال حاضر به مانند قبل جیغ نمیزنه، من احساس می کنم کلسیم و ویتامین های بدنش کم شده بود،
فقط یک سوال آیا فایل صوتی در انجمن وجود دارد برای صحبت کردن کاسکو که براش پخش کنم؟ خواهش دارم راهنمایی کنید
با شما در ارتباط هستم بی نهایت ممنونم ...![]()
سلام دوستان من صدای خودم و وقتی داشتم با کاسکوم تمرین میکردم ضبط کردم و خیلی با کیفیت افتاده و مدت ضبط 5 دقیقست.
به نظرتون روزی چند بار بذارم براش تکرار کنه و هر دفعه چند بار؟؟؟
ممنون
البته خودمم باهاش کار میکنم . برای بعضی وقتهایی که بیرون میرم
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)