ببخشید از کجا بفهمم مرجانیین یا نه؟ ماسه هستن دیگه
ببخشید از کجا بفهمم مرجانیین یا نه؟ ماسه هستن دیگه
سلام به همه تا الان کسی سابقه نگهداری سفره ماهی 30 سانت رو با انواع پولی از جمله تاییگر و پولی ساییز بالا نگهداری کرده و میدون میشه این دو تا رو میشه کنار هم نگهداری کرد مهمترین موضوع برا من گاز گرفتن دم سفره مای توسط پولی هاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا کاری ندارن به هم ولی من پولی تایگری دیدم که تمام دور بدن سفره ماهی استینگری رو با گاز کنده بود....در مجموع ارزش ریسک کردن نداره .پولی بزرگ میتونه درد سر ساز بشه
ممنون از شما بابک جان ولی حالا به نظر شما و دوستان بهترین گزینه براا نگهداری کنار آروانا گلد استفاده از انواع نژاد پولی هاست که الانم همین طور کنار همن یا تغییر ماهی ها و اضافه کردن صفره ماهی کنار این آروانا 50 سانتیمون هم زیبایی هم هم زیستی
معمولا سفره ماهی های قیمتی + ببرماهی سیامی یا پروچیلودوس دم پرچمی معمول ترین ماهی هایی هستند که در کنار آروانای آسیایی ازشون نگهداری میشه
![]()
سلام
من چند وقت پیش یه تاپ فیلتر سوبو خریدم که تو این سایت گفتن خیلی خوبه و ..
الان چندوقت هست هی قطع و وصل میشه یعنی قطع میشه و باید حتما بیارمش بیرون دستکاریش کنم تا دوباره راه بیوفته
باید چیکارش کنم؟یعنی خراب شده به نظرتون؟
سلام دوست عزیز
اگه یکم حوصله و وقت داشته باشی بهترین فیلتر اکواریومی رو خودت خیلی راحت میتونی درست کنی.من تاحالا 3تا ساختم واقعأ هم بهترین نتیجه رو باهاش گرفتم که تواین 7،8 سالی که اک دارم نگرفته بودم.اگه خواستی بسازی کمکت میکنم.
موفق باشی.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.