ببینید با برادرم مدت ها بود قهر بود چون چند بار گرفته بودش از تو قفس ولی الان چند وقتیه خیلی باهاش بهتر شده،
تخمه که هر وقت تمام بشه براش دوباره میریزم، میوه سیب دوست داره و بیشتر به پوست اون علاقه داره، گاهی اوقات هم در ماه 1 -2 بار استخوان ران مرغ بهش میدیم که خیلی علاقه داره ، بعضی وقت ها هم ماکارونی خشک میگیره به پاش با نوکش خورد میکنه، کلم بروکلی هم قبلا میدادم زیاد علاقه نداره
مکمل فقط همین قطره Mineral یک روز در میان 10 تا 15 قطره تو آبش میریزم.(الان دو روزه که این قطره رو خریدم) قرص هم یه بار دادم دیگه تکرار نمیکنم، به نظر شما قطره رو همین یک رو در میان بدم ؟ مکملی پیشنهاد نمیکنید که آرومش کنه؟
در مورد سرو صدا های کاسکو که عرض کردید کاملا قبول دارم و آشنا هستم، من 4ساله این حیوان رو دارم تو این یک سال اخیر به این مشکل دچار شده به همین خاطر در صحبت کردن هم بسیارعقب افتاده - خیلی هم لج بازه
از 7 صبح شروع میکنه جیغ جیغ تا شب ، رفتارش خیلی غیر طبیعیِ و آزار دهنده، خودم از این بابت خیلی ناراحت هستم که کمکی بهش نمیتونم بکنم و از روی اجبار اونو حبس میکنم چون واقعا سخته
به نظر شما برای چند ساعت ظرف تخمه اونو بردارم برای تبیه رفتار نادرستش لازمه؟
به نظرم از این کار لذت میبره مثل کاسکو هایی که سوت میزنن
در مورد بالغ شدنش اطلاعی ندارم در حدود 6 /7 سال سن داره،بله در بیشتر اوقات کت هاشو ول میکنه تو قفس بالا و پایین میره و به حالت خیز به جلو جیغ میکشه
نه بعد ازمحبت چند دقیقه مَکس دوباره رفتارش رو تکرار میکنه و اهمیتی نمیده، ولی به هیچ وجه غذا رو بالا نمیاره،به نظر شما آیا احتمال اینو داره که تستسترون بدنش بالا رفته یا مشکلات هورمونی،
دو تا عکس براتون میزارم ازش مشاهده کنید- به نظر شما منقارش زیاد بزرگ نیست؟ ولی مشکلی در تخمه خوردن نداره یکی از دوستان میگه براش یه سنگ پا ببند کف قفس شما صلاح میدانید.
با تشکر فراوان
سلام
قرار نیست طوطی همین روز اول اسباب بازی رو داغون کنه یا بلوک معدنی رو از بین ببرهةوظیفه ما اینه که اسباب بازی و سنگ معدنی و .... رو در اختیار طوطی قرار بدیم هر وقت خودش احساس نیاز کنه میره سراغش،ممکن هم هست چوب اسباب بازی خیلی سفت باشه و نتونه بشکنش و نا امید بشه یا جای اسباب بازی بد باشه،یکمی این مسائل رعایت بشه طوطی خودش به موقعش میره سراغشون،شاید چندین هفته یا ماه هم تمایلی به اسباب بازی نشون نده ولی ظرف 10 روز بعدش کل اسباب بازی ها رو داغون کنه
بلوک معدنی روهم میتونید هفته ای 1-2 بار به صورت پودر روی غذای تر طوطی بریزید تا بخوره.
من کاهی اوقات چوب خیلی نرم طبیعی از نجاری میگیرم و با دست میدم طوطی داغونش کنه،شما هم همین کارو بکنید رشد منقارش کند میشه
دوست عزیز یک بار ارسال پست کافیه و اگر کسی پاسخی داشته باشه حتما جواب میده و نیازی به ارسال دوباره یک پست نیست
این حرکات باز کردن بالها و نیم خیز شدن و .... نشونه بالغ شدن پرندست و پرنده شما داره مستی میکنه،تخمه رو دانه های گرم رو در غذاییش کم کنید و به جاز تا میتونید میوه در اختیارش بزارید،تخمه روزی نهایتا یک سوم ظرف غذای 1033 کافیه
هفته ای 2-3 بار یک پر سالادی کاهو بهش بدید تا از مستیش کم بشه،کشمشی که طبیعی خشک شده خیلی براش خوبه و مکمل رو هم در هر ماه یک دوره 7-8 روزه بدید کافیه
سنگ پا رو هم برای مینا میزارن که منقارش رو باهاش متناسب نگه داره و برای طوطی مناسب نیست
این مواردی که گفتم رو رعایت کنید و نتیجش رو اعلام کنید
چوب چه درختهائی خیلی نرمه دوست عزیز؟من گاهی اوقات چوب خیلی نرم طبیعی از نجاری میگیرم و با دست میدم طوطی داغونش کنه
ممنون
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)