سلام
يه مرغ عشق دارم جوجه خودمه خودم دستيش كردم
وقتي رو شونم ميذارمش يه مدت ميشينه ولي بعد از يه مدت ميپره ميره اينور و اونور
چي كار كنم كه از رو شونم بلند نشه؟
سلام
عیدتون مبارک
ممنون همه چی خوبه و الان مرغ عشقه مادم بیشتره روزو داخله لونه است
ولی شبها موقع خواب بیرونه
من دیگه جوانه گندم و شاهدونه رو قطع کردم.
ارزن و یکم بیشتر کتان میدم. سفیده تخم مرغ رو هم 3 روز در میان یک چهارمشو خرد می کنم میدم.
اینها بشدت به هویج و سیب علاقه دارند و من بهشون هر روز یک بار هویج و یک بار یک نصفه سیب میدمنباید بدم؟؟؟
این مطلب هم تو نت پیدا کردم:
خواصه هویج:
داراي عناصري مانند آهن، فسفر، منيزيم و ويتامين هاي D، C، B و پيش ساز ويتامين A، پکتين ها، بتاکاروتن، نمک پتاسيم، مواد ازته، گلوسيدها، فسفاتيدها (ليستين)، استرول، دياستازهاي مختلف، پينن، ليمونن، اسانس هاي دوکول، کاروتول و نيز نوعي انسولين گياهي و پاره اي از استروژن هاست
خواص سیب:
كلسیم فسفر آهن ویتامین آ ویتامین ب ۱ ویتامین ب ۲ ویتامین ب ۳ ویتامین ث
مرغ عشق های من اب اصلا نمی خورند من هر 2 روز یک بار ابشونو عوض میکنم و میبینم تغییری نکرده میزانه اب ، !عادیه؟
اگه یادتون باشه رفته بودم 2 تا قطره گرفته بودم خوب وقتی اب نمی خورند ریختنه اونهام بیخودی بود منم دیگه قطره هارو قطع کردم؟
سلام سرکار خانوم
ممنون از توضیحاتی که در مورد سیب دادید
در مورد آب ، با اجازه اساتید و کاربران با تجربه تر یک توضیح مختصری عرض کنم
هر موجود زنده ای از سه طریق میتونه آب رو تامین بکنه :
1- آب آشامیدنی یعنی آبی که مستقیما از خوردن آب تامین میشه
2- آب موجود در مواد خوارکی: مثلا وثتی هویچ یا سیب می خوریم آب هم باهاش خورده میشه
3- آب متابولیکی: آبی که در اثر واکنش های شیمایی در بدن تولید میشه یعنی مثلا در هنگام سوخت و ساز چربی ها و کربوهیدرات ها مقداری مولکول آب هم در بدن تولید میشه
از سوی دیگه مقدار مصرف آب تحت تاثیر میزان فعالیت پرنده، درجه سلامتی و وضعیت فیزیولوژِکی پرنده هستش
دمای محیط هم به شدت تاثیر گذاره. در فصل گرم سال مصرف آب بالا میره
طعم و مزه آب هم تاثیر گذار هستش .
بنابراین نتیجه :
1- استفاده از سیب و هویچ به دلیل اینکه خودشون حاوی سطوح زیاید آب هستند میتونه مصرف آب رو کاهش بده
2- اگه مقدار مکمل ها یا قطره هایی که داخل آب می ریزد زیاد باشه و باعث تغییر در طعم آب بشه ممکنه که از مصرف آب خودداری کنند
بازم نظر اساتید و همکاران در فروم بر نظر بنده ارجحیت داره
یا حق
سلام جناب اسکندری من اصولاً از جوانه گندم برای پرنده ها استفاده نمی کردم ولی دوبار در دو روز برای باجریگارها گذاشتم که خیلی استقبال کردن ، ولی روز سوم دیدم مدفوعشون می چسبه ! برای جوجه عروس هام که دادم این اتفاق نیوفتاد . چون ترسیدم کلاً قطع کردم ، باجریگارها حالت مدفوعشون کم کم عادی شد !
سلام
جوانه گندم تا چه مدت داخل یخچال می ماند؟
ایا از زمانه گذاشتنه اغاز تخم گزاری توسطه مرغ عشق ماده باید جوانه گندم را قطع کرد؟ غذاهای پیشنهادی چیست؟
ایا عمله جفتگیری بین مرغ عشق ها در حینه تخم گزاری نیز ادامه دارد؟مدت تخم گزاری برای 7 تخم چند روز هست تقریبی؟ایا حمامه اب در حینه تخم گزاری و پایانه ان و نشستنه دایمی ماده روی تخمها توصیه می شود؟
ایا در حینه تخم گزاری یا بعداز نشستنه ان مرغه عشقه نر هم وارده لانه می شود؟ اگر نه؟ و وارده لانه شد باید چکار کرد؟
و اخری هم وجوده گچ در داخله لانه الزامی است؟میشه داخله لونه اره خاکه یا دستمال کاغذی بزارم؟
ممنون از همه عزیزان
سلام
حداقل ۳روز اما بهتر تازه اماده کنید،بله بعد تخم اول کلا غذاهای گرم رو قطع کنید و از غذاهای عادی و حاوی کلسیم استفاده کنید،بله تا آخرن تخم احتمال جفتگیری مجدد هست و موردی نداره،بین هر تخم در حالت نرمال ۱روز فاصله وجود داره،اصلا حمام صورت نگیره باعث خرابشدن تخمها میشه،در بعضی جفتها بله اما اکثرا ماده اجازه ورود نمیده،وارد شد مشکلی نداره،وجود گچ الزامی نیست اما وجودش خوبه،نه باجی بر عکس عروس در جای سفت و بدون خاک اره و دستمال تخم میزاره
موفق باشی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)