دوستان ما هم عیدیمونو از عروسام گرفتم و امروز دیدم چهارمین تخم رو هم گذاشتن
ایشالا همتون سال خوبی رو داشته باشید
دوستان ما هم عیدیمونو از عروسام گرفتم و امروز دیدم چهارمین تخم رو هم گذاشتن
ایشالا همتون سال خوبی رو داشته باشید
من مشکلی با خرد شدن چوبها ندارم! فقط میخوام بدونم جنس چوبش چیه؟سلام اگر چوب باقطر مناسب تهیه کنید به سادگی عروس توانایی خورد کردنش رو نداره.حتی کاکادو هم به سادگی چوب زیر پاش رو به دلیل قطور بودن نمیتونه بجوه.
رنگ خوراکی از عطاری تهیه کنید.
شیر افزودنی ونگهدارنده داره ممنوعه.ضمن اینکه تو چینه دون ممکنه تخمیر بشه وباعث مسمویت بشه.
عسل هم در صورت ضعف شدید در زمان بیماری که پرنده دارو مصرف میکنه کمی بهش میدن.
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
آخه خودم چوب درخت صنوبر دارم ولی فوق العاده سفته لامصب!!!اصلا نمیتونه بجوه! و تلاشی هم دیگه نمیکنه! این میشه که نوک و ناخنهاش...
ممنون
برای ناخن و نوک بهتره چوب نشیمن سوهان دار توی قفس تعبیه کنید تا نتیجه ی بهتری بگیرید.چوب نشیمن تاثیری در ناخن و نوک نداره مگر اینکه قطرش کم باشه و ناخن ها به هم ساییده بشن.
سلام . میتونید ار چوب نراد استفاده کنید و بجوشونیدش . من برای اسباب بازی طوطی ها از این چوب استفاده کردم . خیلی هم استقبال کردن ازش (خیلی از بیشتر از اسباب بازی های آماده )
دوستان کسی نمیدونه مشکلو ؟سلام دوستان عیدتون پیشا پیش مبارک
من عروسم از اب بدش میاد یعنی اصلا بلد نیست اب تنی کنه
از اسپری فرار میکنه دیروز که داشتم تلاش میکردم خیسش کنم حمومش کنم گذاشتمش توی قفس بعد اسپری کردم که در نره الان از دیشب تا حال کف پاهاش فوق العاده قرمز شده
چرا شده ؟ چکار کنم ؟ دردی نمیکشه طبیعی فقط خیلی قرمزه
به نظر شما میشه تخم ككاتيل رو توی دستگاه جوجه کشی گذاشت؟؟؟
چه دمایی لازم داره؟
چه رطوبتی؟
دستگاه جوجه کشی خودش دما و رطوبت رو تنظیم میکنه اما شما توانایی بزرگ کردن جوجه های یک روزه رو دارید؟جوجه مرغ نیست که از روز اول خودش دون بخوره.باید از روز اول تا حداقل 50 روز بهش غذا بدید.اون هم جوجه ای که کلا یک بند انگشت هست و به زور میشه دهانش رو باز کرد.
یک بار 2تا جوجه قناری که مادرشون رو توی2روزگی از دست داده بودن رو بزرگ کزدم از جوجه قناری که کوچیک تر نیست که؟؟؟هست؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.