من عاشقه نژاد های
Blue Diamond
Ocean Green
Albino Platinum Blue Diamond
هستم![]()
من عاشقه نژاد های
Blue Diamond
Ocean Green
Albino Platinum Blue Diamond
هستم![]()
من از دیسکوسهایی که حالت وحشی خود را حفظ کرده اند.مثل:
Heckel,cuipera,Alenquer
دیسکس هکل زیبایی بوده ، ۳ سال هم زمان خوبیست برای این دیسکس . معمولا در تانک هایی با این دکور به ندرت ۳ سال عمر میکنند
دیسکس های هکل رو معمولا در تانک هایی با اکوسیستمی ۹۰٪ شبیه به رودخانه آمازون نگهداری میکنند . تانک کم نور ، آب کهربایی رنگ (black water) ,و بسیار اسیدی و پوشش گیاهی و ریشه های مشابه محل زندگی دیسکس وحشی در آمازون لازمه نگهداری از این گونه ماهی دیسکس است
با سلام و تبریک سال جدیددیسکس هکل زیبایی بوده ، ۳ سال هم زمان خوبیست برای این دیسکس . معمولا در تانک هایی با این دکور به ندرت ۳ سال عمر میکنند
دیسکس های هکل رو معمولا در تانک هایی با اکوسیستمی ۹۰٪ شبیه به رودخانه آمازون نگهداری میکنند . تانک کم نور ، آب کهربایی رنگ (black water) ,و بسیار اسیدی و پوشش گیاهی و ریشه های مشابه محل زندگی دیسکس وحشی در آمازون لازمه نگهداری از این گونه ماهی دیسکس است
حق با شما هست آب برای نگهدآری دیسکوس Heckel باید PH
پایینتر از ۶داشته باشه و من هم مطمئن نبودم که بشه در شرایط معمول این نوع دیسکوس رو نگهداری کرد ولی بعد دیدم که در مجموع تفاوت چندانی با بقیه نداره . البته برای تکثیراین نوع شرایط کاملا متفا وته . چند وقت پیش بود که در اینترنت دیدم که یک نفر در لهستان تونسته این نوع را تکثیر کنه
SUPERDISCUS - Hodowla paletek - paletki, Hodowla Dyskowców Discus Farm - Dyskowce, Hodowla Ryb Ozdobnych
ما که هر سری دیسکس هکل آوردیم حتی برای نگه داشتنش هم مشکل داشتیم . استرس بسیار شدیدی داشتند که جز تو گله خیلی خیلی شلوغ و به خصوص در کنار دیسکس های معمولی نمیشد جلوش رو گرفتبا سلام و تبریک سال جدید
حق با شما هست آب برای نگهدآری دیسکوس Heckel باید PH
پایینتر از ۶داشته باشه و من هم مطمئن نبودم که بشه در شرایط معمول این نوع دیسکوس رو نگهداری کرد ولی بعد دیدم که در مجموع تفاوت چندانی با بقیه نداره . البته برای تکثیراین نوع شرایط کاملا متفا وته . چند وقت پیش بود که در اینترنت دیدم که یک نفر در لهستان تونسته این نوع را تکثیر کنه
SUPERDISCUS - Hodowla paletek - paletki, Hodowla Dyskowców Discus Farm - Dyskowce, Hodowla Ryb Ozdobnych
ویرایش توسط بابک آژیده : 21st March 2014 در ساعت 06:39 PM
من که به اسم نمی شناسم
ولی این نژاد رو خیلی دوست دارم
![]()
من به شدت blue diamond رو دوس دارم.نمیدونم چرا!!!!
![]()
من نژاد Leopard Discus و Checkerboard Red Map Discus رو خیلی دوست دارم!
البته وایت فیس هم بد نیست!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.