سلام بچه ها.
الان دیدم عروسم تخم دومشو مثل اینکه کرده و نر روش خوابیده و اجازه ورود به ماده را نمیده.
چرا؟؟؟
ممنون دوست عزيز ك جواب دادين.يني ملنگو وابسته نمیشه؟جوجه ملنگو چ قیمتی هست تقریبا؟کودومش کمتر کثيفي داره؟بنظر شما کدومش بهتره برا من.بیشتر از همه بازیگوشیش برام مهمه میخام اهلی و بازیگوش باشه
خواهش میکنم.لطفااز نقل قول استفاده کنید در پاسخ دادن.
جوجه ملنگوهای گوشتی تازه وارد بازار شدن و قیمت مشخصی و ثابت ندارن اما عروس تازه دون خور اگر خاکستری باشه حدود 170 و لوتینو حدود 240 و مرواریدی حدود 200 هست.عروس خیلی بازیگوش تر از ملنگو هست و اجازه ی نوازش شدن و بازی کردن میدن اما ملنگو تمایلی به نوازش نداره و عادت گاز گرفتن رو هم اغلب با خودش داره.دیگه تشخیص با خودتونه که کدوم برای شما مناسب تر هست.
مرسی آقای اسکندری
دیروز درست بود و مشکلی بابت جا به جایی نداشتند. فکر کنم به خاطر ترقه های دیشبه که ترسیدن و حتی سوراخ های بینیش زخمی شده و نر را عصبی کرده و اجازه ورود به ماده را نمیداده.
ولی الان درست شد و مشکل حل شده و ماده روی تخم ها نشسته.
در ضمن برای تقویت کلسیم و مواد معدنی سنگ کف دریا براشون همیشه تو قفس است و مولتی ویتامین هم هفته ای 1 بار بهشون میدم.
دیگه باید چی بدم؟؟
سلام دوستان.
عروس های من تخم دومش هم کرد.
ممنون میشم نظرتون را در مورد اندازه تخم ها و آيا عادیه و طبیعیه اندازشون نسبت به یکدیگر بدبد.
ممنون
![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)