سلام شما تخم مرغ رو رنده کنید،هویج،بروکلی،باهم مخلوط کنید وبراشون بذارید هرکدومو که دوست داشته باشن میخورن،من همیشه یک ظرف پر از تخمه برای جفت میذاشتم،مخلوط بالا هم همیشه بود،ارزن وکتون هم همینطور،اینجوری جفت با هرکدومکه احساس کنه بهتره وبیشتر نیاز داره جوجه رو تغذیه میکنه ولی با چندتا دونه تخمه غذا نمیدن،7،8تا دونه تخمه رو که به عورس تک هم بدین کمه چه برسه به جفت جوجه دار،همیشه هم آب تازه در اختیارشون بذارین.بنظرم الان سعی کنید تا بزرگ شدن جوجه قفس رو از غذاهای مورد نیازشون با توجه به سن جوجه ها پر کنیدطوری که جفت هیچ وقت احساس کمبود مواد غذایی نکنه
دمای محیط چند درجست؟اولا که صبر کنید تا حداقل از اخرین تخم یک هفته بگذره دوما ممکنه بخاطر پایین بودن دما تخم ها دیر رگ ببندنو یک چیزی هم یکی از دوستان به من گفت اونم این بود که جفت های با تجربه با اینکه یک روز درمیان تخم میذارن ورشون میخوابن اما بعضی تخم ها رو گرم نمیکنن تا جوجه هابه ترتیب وبافاصله ی یک روز از هم بدنیا بیان.
بهتره صبور باشین عجله واسترس فقط شما رو اذیت میکنه
ببخشید
میگم عکسه اول یک دونه عروسه
عکسه دوم عروسه خاکستری
عکسه سوم یک جفت عروس که با همند(یعنی 2 تا عروس تو یک قفس)
عکسه اخری همون اولی هستش یعنی اولی الان 2 تا عکس ازش هست
دمه اون خاکستریه تو گوشه عکسه اولی هستش
سن و میخوام؟؟؟؟؟
نرو مادگی؟؟؟؟
و قیمتش؟ خوب و سالم بنظره شما می ایند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه امکانه عکس نیستساعته 9 در خوابگاه رو میبندن
قیمت رو که حدودی عرض کردم.عکس ها از دور هستن و نمیشه جنسیت قطعی گفت ولی خاکستریه احتمالا ماده هست،که زیاد هم سرحال نیست،لوتینوی تک عکس اول و سوم نر هست احتمالا، و جفتی که میفرمایید که معلوم هم نمیشه جفت هستن یا نه اونکه روی نی هست احتمالا ماده و اونکه روی زمین هست نر هست (همه احتمالی هستن)
سلام
خسته نباشید
آقای اسکندری بنده عروس نرم رو حدود 2/5 ماه پیش خریدم، اون موقع تقریبا 2 ماه سن داشت و الان 4/5 ماه سن داره.
عروس نر من همه چیش عالیه فقط تنها ایرادی که داره اینه که بعضی وقتها نوک میزنه، حتی اگه کاری به کارش نداشته باشی!
روز اول که خواستم بخرمش فروشنده گفت نوک نمیزنه وقتی گذاشتش تو بغلم آروم نوک میزد به طوری که قلقلکم میومد! اما الان بدجور نوک میزنه!
من خیلی دوست دارم به قول شماها عروسم رو بچلونمولی نمیذاره دست بهش بزنی! چه برسه به چلوندن! البته سر میده ها ولی نوازش نه.
سوالم از شما اینه که چیکار کنیم از سرش بیوفته و اینکه برام بشکافید این که بعضی از فروشندگان دنیای مجازی و واقعی وقتی میگن فلان عروس بلد نیست نوک بزنه راسته یا نه؟
من هر جا میرم جوجه عروسهای 2-3 ماهه نوک میزنن که!!!
اون عروسهائی که نوک زدن بلد نیستن چطور میشه که نوک زدن رو یاد نمیگیرن، یخورده توضیح بدین ممنون میشم.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)