نه وقتی جفت به جوجه غذا میدن بسیار صدا سریع میشه و پشت سرهم که خیلی واضح شنیده میشه.بدون تخم مرغ هم جفت جوجه میتونن بزرگ کنن.اجباری در خوردن تخم مرغ نیست.جفت شما چون به تخمه عادت کردن به تخم مرغ علاقه ندارن زیاد.سلام ممنون.لونه رو قبلا عکس گذاشتم براتون و گفتید خوبه با ام دی اف درست کردم.نه بیرون از زیر پر های نر بود ولی خودشو انقدر تکون داد که الان دیگه دیده نمی شه.فقط از لونه جیک جیک ممتد میاد پشت سر هم نیست. جیک .... جیک.. آخه اصلا تخم مرغ نخوردن بخاطر همین ترسیدم دوبار براشون تخمه گذاشتم .دیده نمی شد چینه دونش.
آخه می ترسم جوچه ها رو غذا ندن بمیرن.تو این 1 ساعتی که اومدم خونه فقط صدای جیک جیک ممتد میاد.پس اشکالی نداره من هر روز تخه صبح و بعد از ظهر 8 تا 10 دونه بدم؟
کلا رطوبت بالاست توی کوزه.نظافتش سخته چون آلودگیه به خورد جدارش میره.جا تخمی نداره و جفت برای جمع کردن تخم زیر خودش به زحمت میفته.دسترسی به جوجه های داخل سخت هست و تخم هایی که بشکنن یا فاسد بشن در آوردنشون سخت هست و جفت ممکنه به دلیل دست بردن داخل لونشون دیگه به لونه بر نگردن و ...
استفاده از لونه اختیاری هست و خودتون صلاح میدونید.
بعد یه سوال دیگه به جوجه سرلاکیا سرلاک بچه میدن؟؟؟؟
این تاپیک رو بخونید http://www.parsipet.ir/thread15575.html
سلام
تخم عروسهامو کندلینگ کردم متاسفانه اونی که ترک داشت خراب شده بود و ترک خیلی زیاد بود
الان سه تا تخم دارن گرفتمشون جلوی نور و زرده و حباب هوا رو دیدم اما یه سوال دارم آیا باید نطفه رو هم میدیدم چون نطفه ای نبود ؟
در ضمن پوشال رو دوباره اضافه کردم ایندفعه دیگه نریختن بیرون
اگر از تخمها بیشتر از شش روز گذشته و از اول تخم هارو گرم کردن باید به وضوح رگ های داخل تخم که مثل تارعنکبوت پخش میشن داخل تخم دیده بشه توی نور چراغ قوه.
از اولین تخم 7 روز گذشه بود و هیچ رگی هم توی هیچ تخمی نبود ، تا جاییکه من میدونم همیشه روی تخم هستن و بخوبی تخمها رو گرم میکنن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.