تو یه اتاق خلوت ازشون نگهداری می کنم که اصولا حده اقل 20 ساعت خالیه با دمای مناسب
ارزن با سفیده تخم مرغ با پوست تخم مرغ و آب خوب می خورن
براشون میوه و سبزی میزارم نمیخورن
حدود 2 هفته هست چون پرنده فروش گفت زودی جفت میشن به خاطر اون میگم
بعدشم اینا تو یه قفس بزرگ بودن حدود 10 تا اگه جفتشون بمونه اونجا تو مغازه اینایی که من خریدم دوباره جفت میشن ؟
احتمالش خیلی کمه که قبلا جفت شده باشن چون پرنده فروشا اصولا خودشون تکثیر میکنن و جوجه هاشونو که بالغ شدن میارن واسه فروش ... فقط کنار هم میخوابن ؟؟؟ فنچ نرتون آواز نمیخونه؟؟؟؟تو یه اتاق خلوت ازشون نگهداری می کنم که اصولا حده اقل 20 ساعت خالیه با دمای مناسب
بعدشم اینا تو یه قفس بزرگ بودن حدود 10 تا اگه جفتشون بمونه اونجا تو مغازه اینایی که من خریدم دوباره جفت میشن ؟
احتمالات زیاده اما چیزی که مشخصه اینه که اینها جفت نشدند و ممکنه جفت شدنون زمان ببره.گاهی تا 2ماه.شاید هم بیشتر.ولی با توجه به سلامتی و جوانی جفتتون احتمالا زیاد طول نمیکشه.زیاد روی حرف پرنده فروش حساب باز نکنید.همینطوری گفته.این که چقدر طول میکشه 2تا پرنده جفت بشن رو نمیشه دقیق حدث زد.تابع فورمول خاصی نیستتو یه اتاق خلوت ازشون نگهداری می کنم که اصولا حده اقل 20 ساعت خالیه با دمای مناسب
شبا رو میله کناره هم میخوابن
نره مثل بلبل میخونه زیاد اونم
اون روز رفته بودم پرنده فروشی یه جفت بود جوجه داشتن کامل دون خور نشده بودن مشتری خواست برداشت داد جوجه هاش چهارتاشم بغل قفس افتاده بودن این جهت اصلا بهشون اعتماد ندارم
سلام دوستان گردن فنچ کج شده باشه باید چیکار کرد تا خوب شه؟![]()
ممکنه یکی از فنچاتون هنوز آمادگیشو نداشته باشه.معمولا فنچهای جوون که تا حالا جفت نداشتند زمان میبره که جفت بشن و لونه سازی کنند.کلا بیشتر کاراشون اینطوره.بعضیاشون حتی دفعه های اول تخم میزارن ولی روش نمیشینند.یا ناشیانه لونه میسازند.یا هر کاره دیگه.یکم بسته به شانسه.بعضی هاشونم انگار همه ی کارهارو قبلا انجام دادن
به هر حال فقط میشه گفت یه مدتی باید صبر کنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.