لطفا یه کمکی هم برای جنسیت بکنین من تازه کارم و زیادم سررشته ای در این مورد ندارم
![]()
لطفا یه کمکی هم برای جنسیت بکنین من تازه کارم و زیادم سررشته ای در این مورد ندارم
![]()
امیر جان زیا فنچ ها در بند اینجور چیزها نیستن خودتو خودشونو ناراحت نکن اونها فقط غذا می خواندو لونه تا انفجاره جمعیتی صورت بگیره
هر موقع حال کنند انقد شنا کنند که حوصلت سر بره
الان فقط تغذیه
اون تکه سفید رنگ ته قفس چیه ؟ پنبه سفیده؟ برش دار، باید براشون پنبه دونه بزاری برای لونه سازی ین بدرد نمی خوره
اون که رنگیه خوب مسلما نره و کاملا بالغه
اونی که سفیده خیلی مشکوکه میخوام بهت بگم ماده است نوکش خیلی قرمزه ولی 80 درصد مادست
میتونی از نزدیکتر عکس بزاری
یا اصلا ببین اواز بلند میخونه در این صورت نره ولی اگه فقط بوق میزنه مادست![]()
اون تیکه سفیده پنبه دانه هست از پرنده فروشی گرفتمامیر جان زیا فنچ ها در بند اینجور چیزها نیستن خودتو خودشونو ناراحت نکن اونها فقط غذا می خواندو لونه تا انفجاره جمعیتی صورت بگیره
هر موقع حال کنند انقد شنا کنند که حوصلت سر بره
الان فقط تغذیه
اون تکه سفید رنگ ته قفس چیه ؟ پنبه سفیده؟ برش دار، باید براشون پنبه دونه بزاری برای لونه سازی ین بدرد نمی خوره
اون که رنگیه خوب مسلما نره و کاملا بالغه
اونی که سفیده خیلی مشکوکه میخوام بهت بگم ماده است نوکش خیلی قرمزه ولی 80 درصد مادست
میتونی از نزدیکتر عکس بزاری
یا اصلا ببین اواز بلند میخونه در این صورت نره ولی اگه فقط بوق میزنه مادست
تا حالا ندیدم سفیده بخونه فقط بوق میزنه و لی اون یکی بعضا میخونه
ولی خودمم شک دارم به سفیده چون یه هفته هست اصلا نشانه ای از جفت گیری نیست
بی نهایت تشکر می کنم از راهنماییتون خیلی لطف کردین بازم ممنون
خیلی ممنون از راهنمایی که می کنین من واقعا آماتورم
فنچ ها بعد از جفت گیری وارد لانه میشن ؟ یا قبل از جفت گیری هم برا خواب میرن ؟ آخه اصلا تا حالا تو لونه نرفتن
فنچ ها برای خواب هم به لانه میرن
اما شما صبر کن گاهی امکان داره فنچ تا1ماه هم وارد لانه نشه اما به تجربه شخصیم بعد1-2هفته میرننگران نباش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.