ازنصف کمتر
ازقد پرنده ها کمتر باشه
(لطفا در نوشته از نقل قول استفاده کنید.)
ویرایش توسط اسکندری : 4th March 2014 در ساعت 08:13 AM
سلام دوستان
من سه جفت فنچ و یک ماده تنها دارم که یه جفتشون هنوز بالغ نشدن که قبلا از دوجفتشون تو قفس های جدا ازشون جوجه گرفتم حالا همشون رو تو یک قفس جوجه پرون گذاشتم و میخام ازشون جوجه بگیرم چون اولا اون قفس قبلی ا کوچیک بودن دوما خراب شدن و زوارشون در رفته حالا میخاستم بپرسم که اگه اینا جوجه بیارن فنچ های دیکه این جوجه هارو نمیزنن که دخلشون بیادو یه نکته دیگه اینکه فنچ هام الان در حال دعوا هستن.
اینم عکسشون که یکی از ماده ها تو لانه قرمز هست و داره لانه رو درست میکنه
![]()
سلام.دوست عزیز چون تازه همه یک جا جمع شدن درگیری برای تصاحب قلمرو بینشون هست که بعد از چند ساعت یا نهایتا یکی دو روز ازبین میره.سلام دوستان
من سه جفت فنچ و یک ماده تنها دارم که یه جفتشون هنوز بالغ نشدن که قبلا از دوجفتشون تو قفس های جدا ازشون جوجه گرفتم حالا همشون رو تو یک قفس جوجه پرون گذاشتم و میخام ازشون جوجه بگیرم چون اولا اون قفس قبلی ا کوچیک بودن دوما خراب شدن و زوارشون در رفته حالا میخاستم بپرسم که اگه اینا جوجه بیارن فنچ های دیکه این جوجه هارو نمیزنن که دخلشون بیادو یه نکته دیگه اینکه فنچ هام الان در حال دعوا هستن.
بهتره به تعداد جفت هایی که دارید لونه های همرنگ و بیشتری نسبت به جفت ها قرار بدید.مثلا اگر سه جفت هستن چهارتا لونه ی یک رنگ قرار بدید.حتی ارتفاع هم یکسان باشه توی قفس.
بعد از اینکه هر جفت لونه ی خودش رو انتخاب کرد دیگه به جوجه های همدیگه کاری ندارن.حتی بعضی اوقات به جوجه های همدیگه غذاهم میدن.
خیلی ممنون خیالم راحت شد![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.