یه سوال دیگه که یادم رفت بپرسم اینه که یکی از فنچ های نرم با جوجه خودش که ماده هست جفت شده ودیدم که جفت گیری کردن والانم توی لونه هستن میخاستم بدونم که اگه اینا جوجه بیارن جوجه هاشون مشکلی نخواهند داشت مثلا فلج بشن؟؟؟؟؟؟؟بازم ممنون
بهتره که جفت نشن .... چون از نظر زیست شناسی امکان اینکه جوجه فلج یا ناقص باشه زیاده ...
سلام
فقط یک جوریه از نظر اخلاقی
وگرنه جوجه ها سالم هستن مطمئن باشید ولی دیگه بچه هاشون نباید جفت بشن چون نسبت به بیماریها ضعیف میشن
قفستونم عالیه و کلی جوجه خواهید گرفت (کف دریا و هفته ای تخم مرغ یادتون نره)
سلام دوستان
امروز متاسفانه روز خیلی بدی برام بود
یکی از جوجه هام که خیلی زیبا بود و تک بود بین این همه جوجه ای که گرفتم امروز صبح موقع جابجایی سرش جایی گیر کرد و کمتر از 10 ثانیه مرد تا اومدو نجاتش بدم ...
مواظبشون باشید خیلی ضعیفند
دسته گل دیگم هم اینه که حسابه یکی از مولدهام از دستم در رفت 6 تا تخم داشتند دیدم هیچ کدوم جوجه نشدند رفتم لونه رو بردارم یکی از تخمها افتاد و جوجه داخلش بود حداکثر فردا میومد بیرون
تخم به ته بدنش چسبیده بود نمیشد نجاتش داد و دهانش و بازو بسته میکرد و ...
قفس و سریع گذاشتم سر جاش الان رفتم نگاه کردم دیدم 5 تا تخم شده 3تا؟
یکیش مطمئنم نوک جوجه از تخم بیرون بود؟ اما اثری از این 2 تا تخم نیست؟
یعنی تخم و جوجه داخلش رو خوردند؟ اولین بارمه این طور شد باورم نمیشه و عذاب وجدانه شدیدی دارم؟![]()
چه از نظر اخلاقی و چه از نظر تکثیر درست نیست و قطعا جوجه ها ناقص خواهند بود و تک و توک توشون جوجه سالم خواهد بود.کلا توی تکثیر پرنده های هم خون نباید جفت بشن.بخصوص والدین و بچه هاشون.
در دوحالت ممکنه جفت تخم و جوجه هاش رو بخوره.یکی کمبود شدید مواد معدنی و کلسیم و دیگه اینکه وقتی احساس کنه محیط برای جوجه شدن تخم هاش امن نیست.البته شاید تخم بین پنبه یا چیزهایی که لونه سازی کردن فرو رفته باشه.سلام دوستان
امروز متاسفانه روز خیلی بدی برام بود
یکی از جوجه هام که خیلی زیبا بود و تک بود بین این همه جوجه ای که گرفتم امروز صبح موقع جابجایی سرش جایی گیر کرد و کمتر از 10 ثانیه مرد تا اومدو نجاتش بدم ...
مواظبشون باشید خیلی ضعیفند
دسته گل دیگم هم اینه که حسابه یکی از مولدهام از دستم در رفت 6 تا تخم داشتند دیدم هیچ کدوم جوجه نشدند رفتم لونه رو بردارم یکی از تخمها افتاد و جوجه داخلش بود حداکثر فردا میومد بیرون
تخم به ته بدنش چسبیده بود نمیشد نجاتش داد و دهانش و بازو بسته میکرد و ...
قفس و سریع گذاشتم سر جاش الان رفتم نگاه کردم دیدم 5 تا تخم شده 3تا؟
یکیش مطمئنم نوک جوجه از تخم بیرون بود؟ اما اثری از این 2 تا تخم نیست؟
یعنی تخم و جوجه داخلش رو خوردند؟ اولین بارمه این طور شد باورم نمیشه و عذاب وجدانه شدیدی دارم؟
با این حساب چجوری باید از جفت بودن درشون بیارم باید چیکار کنم؟
یک قفس کوچک تهیه کن و یک ماده ی بالغ و آماده رو با نر قدیمی بنداز توی قفس و لونه بگذار.به محض اینکه جفت شدن بنداز توی قفس بزرگ و ماده ی جوان رو با یک نر بالغ بنداز توی قفس کوچک تا جفت بشن و بعداز اینکه اون ها هم جفت شدن بندازشون توی قفس بزرگ تا دیگه به هم کاری نداشته باشن.
اگر هم شرایطش برات محیا نیست قفس بذاری دیواره هایی که وسط قفس جوجه پرون قرار میگیره رو بذار و ماده یا نر رو با یک جفت توی قسمت کوچک قفس محدود کن تا به هم دسترسی نداشته باشن.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.