پرنده هایی که تو قفس بزرگ میشن و زندگی می کنن نمی تونن با شرایط سخت بیرون کنار بیان
قفس واسه اونا زندون نیست این دید احساسیه ما از این قضیست..برای اونا یه خونه گرم و مطمئنه...
اخه ولش که کردین نگفتین چجوری غذا پیدا کنه...چجوری خودش رو وقف بده...اینجور پرنده ها دووم نمیارن معمولا....
اونم فنچ که خیلی حساس و ظریفه : )
اینکه پرنده ای که اسیر شده رو ازاد کنیم کار درستیه اما پرنده ای که تو اسارت متولد شده و خو گرفته رو نه...
ازاد سازی تو محیط طبیعیم قضیش فرق داره مثلا کاسکو رو ببریم افریقا پیش یه گله کاسکو ول کنیم مسلما با اونا هماهنگ میشه
اما فنچ تو این شرایط نه...چون نه غذایی به وفوور یافت میشه براش اینا که هر غذایی مثه سوسک نمی خورن!فقط ارزن و دونه های ریز....نه همنوع و گله ای که باهاش جور بشه
مسئله بعدی ژنتیکه....ببینید توی تکثیر پی در پی چون توانایی پروازشون محدود شده در نتیجه بالهاشون ضعیف شده...مثل اردک های محلی...که شباهت زیادی به نوع وحشیشون دارن اما نسبت بال به بدنشون کوچیک شده
اگه فنچ های وحشی رو تو مستند و فیلم دیده باشید اکثرا لاغر اما بالهای خوبی دارن....فنچای ما برعکسن....حتی اگه نشون نده تو ظاهر از نظر ایرودینامیکی بالهاشون ضعیف شده...پس فواصل زیاد رو نمی تونن پرواز کنن....خسته میشن....اونوقت میشه یه لقمه اسون واسه هر شکارچی
کافی بود؟
الان کامل دادگاهیتون کردم.شواهد بر علیه شماست اقای وکیلی
کی گفته ما عکاسیمون خوب نیست؟!اینا!
اول کارن که خودش و خودم رو کشت تا عکس بگیرم!
خب....جوجو ها 10 روزشون شده
از عکسای دست جمعی شروع می کنیم
این جوجه اول که از همه درشت تره...سفیده
این عشق منه...سیاه سوخته از همه زبل تره...
این دوتا هم بزرگتره زبراست اما شک دارم اون یکی ابلغه یا زبرا
سلام .ممنون که نشون ما هم میدین این خوشگلارو .من که عاشقشون شدم تو یه نگاه .وای به حال شما که پیشتونه و ازشون نگهداری میکنین/ایشالا تا اخر عمرتون سالم باشن و خودتونم البته سالم و با دلی خوش زندگی کنین کنار این فسقلی ها
من همیشه میترسم اینجور مواقع که تا خِرتِناق خوردن بهشون دست بزنم.کاملا معنی ترکیدن رو میشه حس کرد
مرغ عشقتم خیلییییییییییییییی نازه
فدا بشُوم)
سلام .ممنون که نشون ما هم میدین این خوشگلارو .من که عاشقشون شدم تو یه نگاه .وای به حال شما که پیشتونه و ازشون نگهداری میکنین/ایشالا تا اخر عمرتون سالم باشن و خودتونم البته سالم و با دلی خوش زندگی کنین کنار این فسقلی ها
سلام.خواهش می کنم....
دیگه قول دادید چشم نزنید دیگه
ممنون از دعای خوبتون
انشالا پسر شما هم همیشه سالم و سرحال کنارتون باشه^^
اتفاقا این لطیف ترین حالتشونه...نبین انقدر شل به نظر میان تا میذاشتنم زمین مثل هزارپا اینور اون ور میرفتن!من همیشه میترسم اینجور مواقع که تا خِرتِناق خوردن بهشون دست بزنم.کاملا معنی ترکیدن رو میشه حس کرد
مرغ عشقتم خیلییییییییییییییی نازه
فدا بشُوم)
ممنون یاسمین جان بابا دیگه عمیقن داری شکست نفسی می کنی ..خانوم آلبینو داااااااااااااااااررررررر ررررررر!
خدا نکنه.قابلتو نداره عزیزم![]()
خب اره زیادن فک کنم گفته بودی 11تان
یه راهم داره اینکه مثل کاربر عزیز aramesh یه قفس بزرگ براشون بسازی عکساش تو تاپیکش هست
اما همون بهتر بفروشی....قیمت البینو فرق داره با همین چشم مشکیا؟ :/
مرسی عزیزم....شیطون میخوای بفرستی منو بیرون کنه؟همین کارن بسه برام
حالا تو عیدی بچه هارو بده اگه تهش چیزی موند چرا که نه : )))))))))))))))
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)