سلام
اگه جوجه فنچ زیاد گرفته باشید دستون میاد و حتی تو سن پایینم میتونید متوجه بشید جنسیتش رو مثل مرغ عشق!
کسی تجربه ای راجب تعویض لونه فنچ زمانیکه جوجه دارن داره؟
سلام نسرين خانم.با توجه به شناختي كه از فنچاتون داريد ميتونيد اين كارو انجام بديد.اينكه چقدر به دستكاري واكنش نشون ميدن.فنچي داشتم صداي در ميومد از رو تخم بلند ميشد.الان هم فنچي دارم وقتي ميشينه دست تو لونه هم ميبرم تكون نميخوره.همونطور رو تخم نشسته.اصلا ازم نميترسه.ميگن بهتره اينكارو نكني.بازم بستگي به شناخت خودت داره.اگه واجب نيست انجام نده.تجربه اي ندارم.ولي جاي تخم زياد عوض كردم.از لونه همرنگ استفاده كني نتيجه ي بهتري مي گيري ايشالله
راستي آواتار جديدت مبارك.خوشكله
فنچ بازان حرفه ای از روز 25 میفهمند جوجه نر یا ماده است این علایم برای بعد از 40 روزگی است
این افراد از خط سینه که از روز 20 نقش میگیره و پشته پرنده استفاده می کنند
دعوا بینه فنچ ها دلایل مختلف داره اما عمده ان بر سر قلمروست
اما با نگاه کردن فیلم متوجه میشیم که این فنچ نرو ماده قبلا جفت خورده اند (که با حبس موقت درست میشه)
میشه تشخیص داد این دفعه بیشتر به خط سینه و پشت پرنده هاتون دقت کنید(راحته) البته اگه فنچ ها از نوع سفید باشند کار مشکلتره
فنچ هایی هستند تا 50 روزگی هم هنوز نوک هاشون قرمزو سیاهه ولی زودتر از اون هم میشه با توجه به تو ضیحات تشخیص داد
من بنا به دلایلی مجبورم موقعی که جوجه ها تو لونه اند بیارمشون بیرون !!!!!!!!!!!!!
ولی این کارو همیشه موقعی انجام میدم که اخرین جوجه به دنیا اومده حداقل پرو بال داشته باشه و جاشونم گرم باشه
هر موقع اوردم گذاشتم ته قفسه دیگه پدرو مادرشون هم انداختم پیششون
اما قبلش ارزن زیاد اب و تخم مرغ خرد شدو سبزی و کاهو هم گذاشتم
بله بهشون غذا میدن تا دهان باز شده جوجه هاشون رو میبینند بهشون غذا میدن
فنچ ها از این نظر خیلی برتر از طوطی سانانند
![]()
نه جفت نخورده بودن و هر دو رو از جوجگی خودم جدا جدا بزرگشون کردم و هر دو دفعه اوله که جنس مخالف میبینن...امروز هم دیدم بعد از 4 روز انفرادی جداگانه آوردم انداختمشون دوباره کنار هم و توو یک روزه زدن همدیگرو لت و پار کردن انتهای نوک هر دو طرفشون خونین و مالین هستن و هنوز هم دنبال هم میپرن...مخصوصا نر که شروع میکنه به خوندن و پشت کلش صاف میشه و میوفته دنباله ماده ... دیونه کردن منو....
سلام نسرين خانم.با توجه به شناختي كه از فنچاتون داريد ميتونيد اين كارو انجام بديد.اينكه چقدر به دستكاري واكنش نشون ميدن.فنچي داشتم صداي در ميومد از رو تخم بلند ميشد.الان هم فنچي دارم وقتي ميشينه دست تو لونه هم ميبرم تكون نميخوره.همونطور رو تخم نشسته.اصلا ازم نميترسه.ميگن بهتره اينكارو نكني.بازم بستگي به شناخت خودت داره.اگه واجب نيست انجام نده.تجربه اي ندارم.ولي جاي تخم زياد عوض كردم.از لونه همرنگ استفاده كني نتيجه ي بهتري مي گيري ايشالله
راستي آواتار جديدت مبارك.خوشكله
به نظر من صلاح در این کار نیس البته تصمیم با خودتونه ولی اغلب حیوانات خصوصافنچها به دستکاری لونه حساسن و دیگه تو لونه نخواهند رفت
من بنا به دلایلی مجبورم موقعی که جوجه ها تو لونه اند بیارمشون بیرون !!!!!!!!!!!!!
ولی این کارو همیشه موقعی انجام میدم که اخرین جوجه به دنیا اومدهحداقل پرو بال داشتهباشه وجاشونم گرم باشه
هر موقع اوردم گذاشتم تهقفسه دیگهپدرو مادرشون هم انداختم پیششوناما قبلش ارزن زیاد اب و تخم مرغ خرد شدو سبزی و کاهو هم گذاشتم
بله بهشون غذا میدن تا دهان باز شده جوجه هاشون رو میبینند بهشون غذا میدن
فنچ ها از این نظر خیلی برتر از طوطی سانانند
سلام و ممنون از راهنمایی همگی
چندبار لونرو ورداشتم و باز گذاشتم....باز رفتن تو...
میدونم بهتره عوض نکنم اما اخه جاشون کمه...دوتاشون روی دوتای دیگه می مونن دقیقا!!!!
سابقا یکبار اینکار رو انجام دادم...مشکلی نبود
اما چون این جوجه ها برام خیلی مهمترن برای همین می خوام مطمئن شم
لونه مرغ عشق زیاد بزرگه؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)