سلام
برای گرفتن پیستول باید چیکار کنم
راهی برای از بین بردنش هست ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان پادر بلو سفیدک گرفته!واقعا واسم عجیبه.من در یک اقذام خودجوش واسه اینکه میدونستم جراح ها راحت ich میگیرن 2 روز بود ich attack kordon میزدم! غذا دهی عالی.ماهی همه چی میخوره. از میگو گرفته تا جلبک و گرانول .ماهی سالم سر حال. میگو باکسر هم دارم که اتفاقا ارتباط خوبی با پادر بلو داره.عجیب اینکه همه علایم تو کمتر از 2 ساعت نمودار شد.در ضمن Uv که نقش پیشگیری کننده هم داره روشنه شبا.خوب میشه؟اگر خوب بشه سفیدک ها از بدنش میره؟
خیلی تحقیق کردم تو سایت های خارجی.اینا کاراییه که مبشه انجام داد:
1) بالا بردن دما تا 88 درجه فارنهایت(باعث میشه سیکل عمر باکتری سریعتر انجام بشه و عمرش زودتر بسر بیاد)
2) بالا بردن شوری( به ازای هر 1 گالن-3.785 لیتر- یک قاشق غذا خوری نمک)
3)سیفون آب
4) استفاده کردن از ich attack korodon به میزان 3 برابر چیزی که گفته ( روی بطری زده 5 میل به ازای هر 40 لیتر) پس هر 8 ساعت اینو تکرار میکنم، بعضی جاها هم ذکر کردن از rid ich kordon راضی تر بودن و اثر بخشی بهتری داشته.
نکته : استفاده از دارو میتونه در سیکل شما باعث اختلال بشه.
در استفاده از دارو عجله نکنید چون همونطور که روی عوامل بیماری تاثیر میزارن روی ماهی هم تاثیر منفی دارن و اونها رو ضعیف میکنن
وقتی ماهی غذا خور هستش به احتمال بسیار زیاد ماهی خوب میشه شما در روز یه وعده غذا رو با عصاره سیر مخلوط کن و یه وعده با مولتی ویتامین ، وقتی ماهی قوی باشه و سیستم ایمنی رو با عصاره سیر و مولتی ویتامین تقویت کنیم خودش از پس بیماری بر میاد ولی اگه دیدید که ماهی حالت نرمال نداره مثلا گوشه گیر شده اون وقت از دارو استفاده کنید و بهتره که در تانک قرنطینه استفاده بشه
سلام نمیدونم سوالمو جای درستی مطرح میکنم یا نه شرمنده،واتر پمپ تودستگاه اب ro چه کاری انجام میده؟وجودش تو سیستمی که میخوایم تهیه کنیم واجبه؟آخه تو سایتای اروپایی دستگاههای ro برای تانکشون استفاده میکنند فقط 3تا فیلتر با ممبران بدون هیچ چیز دیگه ای،ولی اینجا اکثر دستگاههای بازار واتر پمپ دارن!
سلام
واتر پمپ کار ایجاد فشار رو در سیستم انجام میده چون آب از شش فیلتر باید رد بشه و در منبع مربوطه با فشار زخیره بشه پس نیاز به واتر پمپ داره چون فشار آب شهر جواب گو نیست
شما میتونید خودتون درست کنید کوزه هاش رو بخرید با فیلتر های مربوطه که یکی جرم گیره و یکی زغال اکتیو داره برای جذب کلر ولی من نمیدونم با فشار آب شهر فیلتر ممبران که وظیفه سبک کردن آب رو بر عهده داره میشه اضافه کرد یا نه
send by tapatalk
سلام
من برای از بین بردن این موجود پر سر و صدا راه خوبی پیدا کرده ام و در تانک های تازه تاسیس که هنوز هیچ نرم تن و مرجانی وجود ندارد شما می توانید از داروی کوپرامین سیچم استفاده کنید به راحتی تمامی صدف ها و خرچنگ ها از بین می روند البته تا حدی هم میکرو ارگانیسم های لایوراک ها آسیب می بیند ولی از شر کلیه موجودات مزاحم خلاص می شوید این دارو را درون سطل و یا تانک اصلی می توانید استفاده کنید و بعد از استفاده می توانید با زغال اکتیو و یا آکواتن خارجش کنید تا به باکتری های فیلتراسیون آسیب زیادی نزند و کمی هم در پایان باکتری به تانک اضافه کنید
موفق باشید
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)