در ضمن محل زندگی همستر باید فقط با اب شسته بشه
تاید و مواد شوینده مسمومیت میاره دوست عزیز
قبل این علائم از تاید استفاده کرده بودید یا بعدش؟
سلام.همسترم مو قع خواب خیلی چپه میشه!طوری که وقتی می خواد پاشه خیلی تلاش میکنه تا پاشه!از دیروز اینطوری می خوابه.طوری که پاهاش کاملا تو هواین و کنار دهنشن.داره میمیره؟قبلا اینطوری اصلا نمی خوابید!حتی نمی تونه از جاش بلند شه!![]()
عزیزم ممکنه به علت کهولت سنش باشه....
این مشخصاتی که گفتی برای تشخیص یه بیماری کافی نیست.باید دقیق تر بگی.مثلا کم اشتها شده؟توی دفعش اختلال و تغییری ایجاد شده؟
یا هر تغییری که به چشمت اومده...
جدیدا غذای تازه ای رو براش امتحان نکردی؟
ماده غیر خوردنی نخورده که مسمومیت اورده باشه براش؟
از جایی نیفتاده؟ممکنه در رفتگی یا شکستگی داشته باشه
از پله های قفسش نمی تونه بره بالا.چون دیدم دیگه تو خونش تو هوای سرد نمیره و پایین می خوابه.منم خونش رو براش بردم پایین.غذا هم خیلی کم می خوره!ولی انگار همش گشنه هست!همش دنبال غذا می گرده.انایی که واسش می ذارم رو خیلی نمی خوره!نمی دونم کلا چی می خواد.هنوزم بدنش بالا پایین میرهع همون خس خس سینش.فهمیدم بیشتر موقعی که تنش می خواره این طوری میشه!یا خوابه یا تنشو می خوارونه!همش فقط در حال تن خاروندنه!از جایی نیوفتاده پایین.معلومه که خیلی پیر شده.تو این سن چه غذاهایی بهتره بهش بدم؟
کم تحرکی و کم شدن جیره غذایی همستر از نشونه های افزایش سنه و طبیعیه....براش غذاهای پخته شده مثل تخم مرغ و سیب زمینی....غذاهای پر پروتئین مثل گوشت مرغ بزارید
خارش بدنش ممکنه بخاطر کنه،کک و یا شپش باشه...بدنش رو چک کنید و ببینید چیزی تو موهاش هست یا نه
خس خس و کم اشتهایی ممکنه برای سرماخوردگی هم باشه با توجه به اینکه از سرد بودن لونش هم گفتید.جاش رو ببرید یه جای گرم بزارید.همسترا در مقابل سرما شدیدا اسیب پذیرن
اول سلام خدمت تمامی دوستان عزیز این تاپیک فعال واقعا خوشحالم دوستان اینقد سریع پاسخ سوالات رو میدن بر خلاف تاپیک های قسمت ماهیان که اصلا رسیدگی نمیکنن بگذریم.
اول اینکه من همسترامو حدود 20 روز پیش به جفت دادم پری روز دیدم از خونه ماده صدا میاد پیگیر شدم دیدم هفتا بچه زاییده و یه لاشه که خورده بودو دیدم خونش کوچیک بود سریع که خونه براش ساختمو خودشو بچه هارو انتقال دادم اونجا براش کلی دستمالم گذاشتم بچه هارو جمع کرد یجا با دستمالم یه جای مناسب براشون درست کرد حتی دیدم شیرشونم میده.خب خیلی حرف زدم اول دوتا سوال دارم.امروز یواشکی نگاه کردم بچه ها 5تا بودم یکمم خون تو خونه بود یعنی دوتا دیگه خورده بود از بچه هارو این عادیه ایا امکانش هست بقیرم به مرور زمان بخوره؟دوم من غذا مرتب در اختیارش میذارم مثل سیب تخم مرغ هویج کاهو تخمه گردو و پسته؟؟؟دیگه چه غذای مقوی دیگه ای میتونم بهش بدم و چکار کنم دیگه بچه هاشو نخوره؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
سلام
خواهش می کنم
خوردن نوزاد که طبیعی نیست اما زیاد پیش میاد و معمولا بعد از 10 روزگی نوزادا این اتفاق نمی افته اما نمیشه بطور حتم گفت که احتمالش به صفر میرسه
اولین عامل استرسه...شما باید از اول لونرو میذاشتید یا اصلا نمی ذاشتید جا به جایی خوب نیست تو این دوره...متوجه نشدم که خودتون جا به جا کردید یا ماده؟
دومین دلیل که رایج ترینشون هم هست کمبود پروتئینه لازمه....ماده چندتا از بچه هارو میخوره بدنش ضعیف نشه و بتونه به بقیه شیر بده...تخم مرغ پخته و مرغ پخته ریش شده حتما بهش بدید
بعضی همسترای ماده هم از بن مادرای خوبی نیستن و این براشون مثل یه عادت میشه و هربار همینکار رو می کنن!
البته این موضوع رو الان نمیشه فهمید باید دید تو زایمان دوم هم همینکا ر رو می کنه یا نه...
پس حتما بهش مرغ و تخم مرغ و سیب زمینی پخته شده...سبزیجات تازه...پنیر و در صورت نبودن پنیر مقدار خیلی جزیی ماست....
می تونین دان پارس هم براشون بزارید.دوس دارن و خوبه براش
تخمه ندید.چربیش زیاده
و در ضمن سعی کنید مدام تو لونش سرک نکشید یا دست نبرید تو جاش...ماده رو عصبی می کنه
انشالا که دیگه نمی خوره..اگه بازهم ادامه داد همون استرسه که دیگه نمیشه کاریش کرد باید بزارید کارش رو بکنه....
اونی رو هم که همون اول خورده احتمالا ناقص یا مرده بوده
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)