10 کیلو 100 تومان البته در نظر بگیرید برای شرکت جی بی ال هست و اینکه برای دیسکس مناسبه؟
آهکی نیست؟
سیفون کردنش سخت نیست؟
10 کیلو 100 تومان البته در نظر بگیرید برای شرکت جی بی ال هست و اینکه برای دیسکس مناسبه؟
آهکی نیست؟
سیفون کردنش سخت نیست؟
جناب رضایی شما از کیفیت دیسکسای آقای مومنی اطلاع دارید؟ لطفا راهنماییم کنید.
سلام . دوست عزیز اول از همه با همه احترامی که به جناب مومنی و دیگر تکثیر کننده ها و وارد کنندگان عزیز قائلم باید خدمتتون عرض کنم اول اینکه اسم شخصی رو لطفا در بحثهای تخصصی سایت نبرید . ثانیا گاها دیسکس های شخصی خوب هستند گاهی بد . نمی شه از روی اسم چیزی گفت تا زمانی که دیسکس دیده نشه نمیشه اعلام نظر کرد .
شن سیلیس پیدا نکردم اینو بهم پیشنهاد دادن فقط مشکلم اینه که سفیدش واسه دیسکس مناسبه یا نه؟
سیفونش به چه صورته؟
سلام . سفیدش اتفاقا دیسکس رو خیلی زیبا نشون میده . ضمن اینکه محل زندگی دیسکس هم بستر روشن داره . اگر سیکل ازت خوب طی شده باشه و چند کف خوار خوب داشته باشید مثل لوچ پاکستانی نیازی به سیفون از کف ندارید .
با عرض معذرت.چشم دیگه تکرار نمیشهسلام . دوست عزیز اول از همه با همه احترامی که به جناب مومنی و دیگر تکثیر کننده ها و وارد کنندگان عزیز قائلم باید خدمتتون عرض کنم اول اینکه اسم شخصی رو لطفا در بحثهای تخصصی سایت نبرید . ثانیا گاها دیسکس های شخصی خوب هستند گاهی بد . نمی شه از روی اسم چیزی گفت تا زمانی که دیسکس دیده نشه نمیشه اعلام نظر کرد .
سلام جناب رضایی عزیز
ممنون از راهنمایی شما ولی سئوالی که برای من پیش اومده این هست که : با عرض معذرت مدفوع ماهیو که هیچ کف خواری نمیخوره ، تکلیف این مشکل و راه حلش چی هست ؟
موید باشید دوست عزیز
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.