با اجازه دوستان،
حمیدرضای عزیز هدف از انداختن هر گونه ماهی برا طی شدن چرخه نیتروژن تامین امونیاک و نیتریت لازم برای باکتری های در گیر اون چرخست.حالا هر منبعی میتونه داشته باشه.حتی میتونی دستی اضافه کنید!اما ازونجایی که سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندند!....یه نفس بکشیم!...همون 2 تا کوریدوراسی که انداختین خیلی هم عالیه.من اگه جای شما بودم دیگه 10 تا تترانیون رو نمیداختم چون به هر حال هر چی ماهی کمتری باشه تو تانک محیط برای فعالیت دیسکوسا در اینده بهتره.البته نظر شخصیمه فقط
ایشالا منتظر عکس دیسکوسات!![]()
اقا بابک همون طوری گفتم توی اون تایپ
6 تا دیسکس 3.5 اینچی دارم و دوتا رد لاین و دوتا کوریدوراس و ی دونه دلقک
حجم تانک هم 150 لیتر هستش و فعلا هفته ای 30 در صد سیفون دارم
سلام :
ببینید منظور از سیفون کردن یعنی میزان نیترات و هورمون ضد رشد را در تانک کم کنیم و همچنین اگر تانک سیکل نشده است میزان آمونیاک و نیتریت را کم کنیم همچنین وقتی ما سیفون میکنیم سایر پارامترهای آب را هم به حد نرمال میرسانیم ولی فرض کنید یک تانک دو ماه سیفون نشه و یکدفعه کلی آب تانک را سیفون کنیم این میتونه مشکل ساز باشه چون در آن واحد شاهد تغییرات زیادی از نظر کیفیت آب خواهیم بودخصوصا اگر شرایط هر دوتا اب کاملا با هم متفاوت باشند در تانکهایی که بمدت زیادی سیفون انجام نگرفته میزان سیفون باید کم کم افزایش پیدا کنه
ویرایش توسط B@B@K : 12th February 2014 در ساعت 03:51 PM
بابک جان فرض کن 116 لیتر آب و 3 یا 4 تا دیسکس داشته باشیم.
در حال عادی ، چه برای دیسکسی که تازه خریداری شده و یا دیسکسی که مدتهاست توی تانکه، چه میزان سیفون در هفته یا روزانه نیازه ؟ من هفته ای 20 لیتر آب رو سیفون میکنم.
سلام:
ببینید سیفون کردن یک امر نسبی هست و به موارد زیادی بستگی داره مثلا وقتی قرار هست تعداد زیادی دیسکس سایز شوند و غذا دهی زیاد هست خب باید هر روز بستگی به امکانات حتی تو بعضی فارمها تا 4بار 100درصد سیفون دارند ما برای این سیفون انجام میدهیم شرایط خوبی برای ماهی فراهم کنیم هفته ای 20% بسیار کم میباشد
بعضی بعد از هر وعده غذایی سیفونهای 20درصدی دارند بعضی یک روز درمیان 50% سیفون دارند .در نتیجه تعداد ماهی و دفعات غذایی میزان دپوی آب و......تاثیر دارد در میزان سیفون
ویرایش توسط B@B@K : 12th February 2014 در ساعت 04:35 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)