منم با محمد صادق موافقم از نظر مقاومت رد تنتاکل واقعا عالیه بعدش بابل خلیج
شقایق لانگ تنتاکل
شقایق سبا
شقایق تویوپی
شقایق رز بابل
شقایق بابل
شقایق بابل خلیج
شقایق موکتی
شقایق موکتی سبز
منم با محمد صادق موافقم از نظر مقاومت رد تنتاکل واقعا عالیه بعدش بابل خلیج
سلام به همه من از شقایق بابل و شقایق سبا نگهداری کردم که شقایق بابل به نظرم مقاومتر بود.شاید بابل زیبایی بقیه رو نداشته باشه ولی من خیلی دوستش دارم البته من توی یک کتابی خوندم که برای پرورش دلقک باید در روز دوسه باز تغذیه بشن و من هم که یک جفت مارون بزرگ داشتم و یک بابل خیلی بزرگ شروع به غذا دادن بیش از حد کردم و بعد از مدتی شقایق مثل یک گز که بندازی توی آب جوش شروع کرد به تجزیه شدن که بعدآ فهمیدم به دلیل غذا دادن زیاد و اینکه همه غذا مصرف نمیشد نیترات آب رفته بود بالا و این بلا سر شقایق نازنینم در اومد البته دلقکها به مرحله تخم گذاری و حتی در اومدن جوجه ها از تخم هم رسیدن و لی به دلی جریان بالا جوجه ها لای پدها و توی اسکیمر میمردن![]()
سلام
ببخشید این پستتون رو الآن دیدم
با شقایق موکتی دلقک آلاردی خلیج همزیست میشه که اول رنگش نارنجیه و وقتی بزرگتر میشه مشکی میشه
با بابل خلیج تو تانک من دلقک تومیتو همزیست شده بود ولی نمیدونم این همه جایی باشه یا نه
باتوجه به گفته دوستمون بسته به موقعیت شرایط داره یه جفت مرون گلد داشتم که شقایق حبابیشون از بنگ رفت
رفت با شقایق موکتی بازی میکردن خیلی زیباتر از اون شقایف حبابی بااون بودن اجازه ورود به هیچ یک دلقکهای دیگر و هم
نمیدادن ...........
سلام ، دوستان بهترین گزینه در میانه شقایقها واسه همزیستی با اسلاریسا کدومه ؟ البته بجز شقایق مگینفا که جزو حساسترینهاست ،
شما اسلاریس و شقایق رو باهم بنداز داخل یه سبد پلاستیکی و روی آب قرارشون بده سبد باید اینقدر کوچیک باشه که اسلاریس مجبور بشه واسه شنا کردن به شقایق بخوره. بعد چند ساعت با هر شقایقی همزیست میشن
سلام کسی تاحالا اینجا مگنیفیکا نگهداری کرده ؟ یه سری اطلاعات می خوام راجع به نگهداری و جریان اب و روز و شبشو و کیفیک ابش و راه رفتناش !!!!
خیلی سخته نگه داریش وباید شرایط اب و پارامترها عالی باشن و حرکت واسه جای دلخواهش زیاده ولی خیلی زیباست
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.