دوستان با سلام
چند روزی بود که به خاطر یکسری مشکلات کاری خونه نبودم تازه امروز متوجه شدم ماشه گلو ابی زیر لب پایینش یه لک هستش میشه منو راهنمایی کنید ایا این بیماری هستش.
ممنونم.
از این بهتر نشد عکس بزارم یکجا وانمیسه از کیفیت عکس معذرت میخوام.
![]()
این دارو ریف سیف هستش و میشه تو تانک اصلی استفاده کرد ولی پاراگارد ریف سیف نیستش و سیکل رو به هم میرسزه به نظر من ابتدا 25 -30 درصد سیفون کنید بعد از دارو استفاده کنید و بعد اتمام بیماری هم سیفون کنید در حین درمان اسکیمر باید خاموش باشه برای هوا رسانی از پمپ و سنگ هوا استفاده کنید دما رو کم کم تا 28 ببرید بالا روزی یک درجه و از همه مهمتر ماهی رو تقویت کنید با غذاهای متنوع و عصاره سیر
سلام اقا فرشاد عزیز ...
فروشگاهی که نام بردی از بچه های خوب وخوش برخورد نواب هستند ...قبلا اون طرف نواب بودن (شمال به جنوب ) جزء فروشگاههایی هستند که بار کم میارن ... معمولا بعضی ماهیهاشون به نسبت قیمت خوب ومعقول میاد اما عیبشون در اینه که همیشه تو تانکهاشون ماهی مرده پیدا میشه که خیلی دیر اقدام به خارج کردن ماهی میکنند...پیشنهادمیکنم حتما ماهی که میخوای بگیرید حتما از فروشگاههای معتبر که بهداشت تانکهاشون در سطح بالاتری هستش تهیه کنید ... هر چند شما استادید تجربه خرید ونگهداری ماهی بیشتری دارید ...
مثلا دیروز من نواب بودم بیشتر مغازه های جنوب به شمال رو رفتم ...ایران اکواریوم بار فوق العاده ای رو اورده بود جراح ناسو رو سایز متوسط 95 میداد ...که سایز درشت وبالغ رو حمید کاردینال 170 و فرهاد 70 تومن البته متوسط و کمی گوشه گیر بود و به حرکات دست عکس العملی نشون نمیداد ( جمله معروف فرهاد : ها !!! یا چی ؟ ) اما حمزه بهبودی یه ناسو خونگی داشت فوق العاده سالم به طوری که با حرکت دست من میخواست بپره بیرون اگر شرایط تانکم اماده بود حتما میگرفتمش قیمت فکر کنم دور و بر 150 بود ...می ارزید این پول رو بالاش بدم ...راستی این دفعه رفتی اتلانتیک شوری تانکش رو تست بزن خیلی جالبه ...یه بار ماهی گرفتم ازش که اب تو مشمع شوریش 16 بود ... حالا چطوری میخوای این ماهی رو اب به اب کنی که بهش شوک وارد نشه ....اما در مجموع بچه های خوبی هستن انشاا...که تو کارشون موفق باشن ...![]()
اینجوری که من از اینترنت متوجه شدم این یه بیماری ثانویه هستش و لایه موکوس روی بدن ماهی مانع از حجوم این نوع باکتری میشه و وقتی ماهی دچار بیماری مثل ایک بشه و یا بدنش زخم بشه این باکتری به اون محلی که لایه موکوس نداره حمله میکنه
از دلایل این بیماری استرس و سیفون کم و در نتیجه کیفیت کم آب هم ذکر شده
دارو رو هم مالاشیت گرین و فرمالین گفته شده که من توصیه نمیکنم چون هم سرطان زاست هم چون دز مصرف مشخصی نداره برای ماهیها کشنده هستش و سیکل رو هم به هم میزنه
![]()
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 9th February 2014 در ساعت 09:29 PM دلیل: اضافه کردن اطلاعات
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)