سلام
استاد خداوکیلی راه اندازی آکواریوم سلیقه می خواد که هرکسی نداره ( خودم از اون دسته هستم)
دستتون درد نکنه با این همه زیبایی که ایجاد کردید من فکر می کنم چینشتون دقیقا مثل جمله سازی که با کلمات محدود جمله ی خوب ساختین
خدا همتتون رو افزون کنه
سلام
استاد خداوکیلی راه اندازی آکواریوم سلیقه می خواد که هرکسی نداره ( خودم از اون دسته هستم)
دستتون درد نکنه با این همه زیبایی که ایجاد کردید من فکر می کنم چینشتون دقیقا مثل جمله سازی که با کلمات محدود جمله ی خوب ساختین
خدا همتتون رو افزون کنه
سلام
ممنون از لطف و محبت شما عزيز.
Romans جان،
توی دو تا تصویر زیر:
نور تانک، تفاوت زیادی کرده. جسارتا در عکس دوم مهتابی رو عوض کردین؟ نوع، رنگ و مارک لامپ هاتون رو میشه بفرمایید؟
سلام
در عکس اول مهتابی سفید معمولی و در عکس دوم مهتابی مارک osram مدل fluora که چند سال هست استفاده میکنم و مرتب با لامپهای جدید جایگزین شده .
درود جناب محسنی ..
رنگ بندی و نژاد دیسکسهای عکس اول رو خیلی دوست دارم ..
دیسکس تو تانک پرجمعیت اصلا نما نداره ..
نظر شخصی من بود ..
عکس اول واقعا یه هوبی لذت بخشه ..
ممنون..
بله حق باشماست حامد عزیز
با اینکه هفت هشت سال گذشته ، ولی خود من هم خیلی وقتها دلم برای اون ماهیها تنگ میشه. تنوع و گرید دیسکسها زیاد تعریفی نداشت و به ندرت ماهی خوب و با آتیه پیدا میشد و به همین خاطر مجبور بودیم تعداد کمتر و نژادهای معدود موجود در بازار را از فروشگاه های مختلف تهیه کنیم.
عذرخواهی میکنم، فقط یک مهتابی یا چند تاست و به چه رنگی؟ر عکس دوم مهتابی مارک osram مدل fluora
بسيار زيباست
كرش از نماي نزديك از ديسكس ها عكس ميگرفتيد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.