سلام خدمت دوستان هرمیت پوست اندازی میکنه چون چند بار تو تانک دیدم جنازه یکی دو تا افتاده وقتی شمردمشون همشون بودن
سلام خدمت دوستان هرمیت پوست اندازی میکنه چون چند بار تو تانک دیدم جنازه یکی دو تا افتاده وقتی شمردمشون همشون بودن
دوستان خرچنگ و میگو دارم .زیادم هستن.نمیدونم چکارش کنمماهی نیس خرچنگ بخوره و میگو
سلام. کسی تست کرده یا میدونه شوری سنج های شناور سرا و جی بی ال بعد از یک بار کالیبر شدن دقیق با شوری سنج نوری بهم میریزن مثه عقربه ای ها، یا ثابت میمونن و دیگه نیازی به کالیبر شدن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوری سنجها کم کم جرم میگیرن و وزنشون بیشتر میشه و از کالیبره خارج میشن در نتیجه اون جرم رو باید تمیز کنید این بالبها رو یه مقدار سرکه روش بریزید و بعد پانزده دقیقه تمیزش کنید ولی بعدش هم به نظر من باید کالیبره بشه
send by tapatalk
سلام
بهترین روش خارج کردن سنگها و آوردوز کردن هست مخصوصا برای میگوی پیستول
اما اگه حاله این کارو نداری همونطوری که جناب بهمنش گفتن استفاده از راس ها هست که من دیدم راس پرنده پیشنهاد میشه
من خودم یه سودوکرومیس دورنگ گرفتم و تا حدودی از جولان دادن خرچنگها راحت شدم ولی کامل از بین نمیرن و همچنان پیستول خان هم زنده هستند ولی نئون خلیج در شکار خرچنگها و پیستول موفق تر عمل میکنه در مقابل هم خشن تر هست
اگه ماهی و مرجان نداری بهتره راس سبز خلیج و نئون خلیج را بگیری و بعدا از تانک خارجشون کنی
موفق باشی
سلام دوست عزیز
بهتره شما آب نمک تازه درست کنی و شوری سنجت را با شوری سنج نوری مقایسه کنی و هر بار که برای سیفون کردن آب نمک درست میکنی شوری سنجت را چک کنی ببینی درست نشون میده یا نه
ولی باید به چند نکته توجه داشتی باشی میزان شوری اولیه برای تست ، دمای آب (مثلا من با نمک برایت ول 134 گرم نمک را با یک گالن آب مخلوط میکنم و بعداز 4 ساعت هوادهی شوری سنجم را چک میکنم باید شوری 1.025 بده که از اول شوری سنج من 3تا خطا داشته و تا الان ادامه داره )
موفق باشید
سلام دوست عزیز . از جوابتون مچکرم ولی منظورم شوری سنج های شناور بود که بعداز این که شوری سنج رو کالیبر کردیم ثابت می مونه یا نه مثل شوری سنج های عقربه ای هر چند وقت یک بار باید کالیبر بشه ب . این مدل شوری سنج رو میگم که مارک جی بی ال و سرا تو بازار ایران پ کم و بیش هنوزم هست خود شوری سنج رو میگم به شوری اب کاری ندارم که چند هست. .http://www.parsipet.ir/thread24297.htm
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)