بسیار زیبا جناب حبیبی یه اطلاعاتی در مورد تعداد جفت ها مخزن ها و .... بهمون بده
یه جف البینو داشتی اون ها رو فروختی یا هنوز هستن؟
بسیار زیبا جناب حبیبی یه اطلاعاتی در مورد تعداد جفت ها مخزن ها و .... بهمون بده
یه جف البینو داشتی اون ها رو فروختی یا هنوز هستن؟
اقا خیلی قشنگه
جفت البینو رو فروختی؟
سلام جناب اخوانی عزیز ممنونم بله جفت رو فروختم
اما در مورد تعداد جفت ها و تکثیر همونطوری که بعضی دوستان اطلاع داشتن قرار بود با یکی از دوستانم یک تکثیر گاه بسیار مجهز رو که کاملا آماده بود راه اندازی کنیم که فرصت خیلی خوبی برای من بود منتها بدلیل دو شغله بودن اینجانب از این کار منصرف شدم الان هم که هرز گاهی تکثیر می کنم اولا به خاطر علاقه است در ثانی بعضی وقت ها دوستانی هستن که جفت خویب می خوان تقدیمشون می کنم و از بچه های که تکثیر می کنم سود هم گیرم میاد پس هم فال هم تماشا ضمنا من دوتا تانک بزرگ برای مولدین و جفت خورد ( حدودا 800لیتر ) دارم و چند تا تانک برای تکثیر که اندازه همشون 70×40×50 خیلی هم به این کار علاقه دارم و مرتب دنبال جفت جدید می گردم در یک حیاط خلوت خونمون تکثیر می کنم برای همین امکان تکثیر جفت های زیادی رو ندارم از هر جفت یک سری بچه می گیرم و مولدین و بجه ها رو با هم می فروشم و از داخل تانکم دوباره جفت های جدید رو برای تکثیر جدا می کنم
با تشکر
سلام آقای حبیبی از اینکه دوباره به جمع بچه های با معرفت پارسی پت برگشتی خوشحال شدم و از مشاهده دیسکسهای زیباتون لذت بردم
سلام سامان جان دوست گلم
بسیار ممنونم
تمام دوست های پارسی پت مثل برادرم هستن دوستشون دارم از هیچ کس کینه نداشتم و ندارم به عشق تمامتون در پارسی پت هستم
از همه مهمتر دست مدیران پارسی پت و تمام کاربران زحمت کشش درد نکنه خدا قوت می گم
با تشکر
سلام دوباره پیشاپیش سال نو مبارک
تقدیم به همه دوستان
![]()
سلام همشهری عزیز باز هم گل کاشتی داداش از دیدن این دیسکسها من که لذت میبرم موفق باشی همونطور که هستی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.