سلام دوستان ىک مشکلى داره.
امروز اىن عروسن از ظهر که منو دىده همش خودش رو لوس مىکنه و من وقتى کهسرش رو ناز مىکنم از خودش ىک صدا هاى خاصى در مىاره. اىن صدا ها چىه?
مشکل دوم که مشکل اصلى هست همش مىخواد از قفس بىاد بىرون و روى شونه من بشىنه و غذا هم نمىخوره مگر وقتى کع من دستم رو توى جا دونى کنم اونوقت مىخوره.و وقتى هم که مىره توى قفس همش جىغ مىزنه که بىرون بىاد اىن کارش براى چىه? مىشه کنترلش کرد? چه جورى?
ممنون از همه دوستان.
سلام
پرنده ی شما بدلیل اینکه زیاد میاد بیرون لوس شده و میخواد همش بیرون باشه برا همین جیغ میزنه
براش قفس بزرگ تهیه کنید و روزی ده دقه از بیرون اومنش کم کنید اسباب بازی هم چندتا تهیه کنید تا بازی کنه و حوصلش سر نره
از فردا شروع کنید 10 دقه از بیرون اومنش کم کنید مثلن الان 7 ساعت بیرونه فردا 10و20 دقه کم کنید از مقدارش
سلام . فقط یک نکته هم به راهنمایی های خوب دوستان اضافه کنم .زمانی که قرار هست پرنده داخل قفس باشد مطمئنا باز هم نا ارامی خواهد کرد اما کاملا بی توجه باشید چون در غیر این صورت شرطی میشود که با ایجاد سر و صدا شما نهایتا او را بیرون خواهید اورد. روز های اول کمی سخت است اما عادت می کند که مثلا فقط بعد از ظهر قرار است بیرون باشد .
سلام زوستان ىک سوال فورى داشتم.
وىن عروس من به شدت اسهال داره و چىزىهم نمىخوره. و داىنا خواب هستش. و مدفوعش هم نمىکنه و من خودن با دستمال پاک کردم.
چرا اىنجورى شده? توى اىن مدت چىز خاصى نگبه جز جعفرى نخورده. محىطضن نسبتا گرم هىت. چى کار کنم
سلام من دو هفته ای میشه یه عروس جدید گرفتم
یعنی فهمیدم جفت عروسام ماده هستن و رفتم یکی رو عوض کردم و نر گرفتم
اینم عکسشه
خواستم یه نظر در مورد سنش بدین ببینم چجوریه
امروز ماده رو آوردم بیرون و کلی هم خوند (بعد دو هفته اولین بار بود میخونه)
![]()
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)