سلام دوست عزیز :
به این تاپیک مراجعه کن
http://www.parsipet.ir/thread9629.html
سلام دوست عزیز :
به این تاپیک مراجعه کن
http://www.parsipet.ir/thread9629.html
سلام
این دیسکس ها باید لاین بشن تا بر اساس آنچه که در کتاب فوق خوندید موتاسیون رخ بده....
در حالت عادی تقریبا میشه گفت دیسکس عجیب و جدیدی تولید نمیشه . در بهترین حالت بچه دیسکس ها به دیسکس های مولد میرن....بد ترین حالتش هم به نسل های قبلی میرن و ماهی هایی مثل رد تورک و پیجن های بسیار بی کیفیت تولید میشه
اگر به این سادگی که شما میفرماییدد بود که هر تکثیر = بود با دیسکس هایی با نژاد های جدید! تولید یک نسل جدید در دیسکس حد اقل ۳-۴ سال زمان میخواد دوست عزیز . تازه در شرایطی که تکثیر کننده دقیقا بدونه داره چی کار میکنه...
خیلی ممنون ازپاسختون. نه قصد من ایجاد جهش های جدید نیست! میخواستم ببینم اگه اسنیک اسکینو با مثلا بلو دایموند/رد ترک جفت بزنم چیز بی خودی در نیاد از توش.وگرنه فرمایش شما صحیح و منم به پیچیدگی کار اصلاح نژاد اگاهم تا حدی.
به هر حال خیلی ممنون![]()
تنها راهش آزمایش کرددنه . دوستانی بودند که با مثلا یک جفت دیسکس بسیار بسیار زیبای گلدن آلبیننو بچه دیسکس های بی کیفیت و بد رنگی تکثیر کردند. و موارد زیادی هم دیدم که حاصل تکثیر یک جفت دیسکس رد تورک بد استایل و زشت بچه دیسکس هایی با همون نژاد رد تورک ولی بسیار گرد و زیبا و خوش رنگ بوده....
دقیقا چون لاین نیستن حرف اول و آخر رو شانس و نسل های قبلی دیسکس ها میزنه....
موفق باشید
سلام به همه دوستان
یک چند تا سوال داشتم
اولیش این که تو یک مقاله مانند خوندم لامپ یو وی باکتری ها رو نمیکشه عقیم میکنه میخواستم ببینم این درسته یا نه ؟
دومین سوال دو هفتس که با ماهی سیکل رو طی کردم یک هفتس که تاپ سامپ زدم و سرامیک و .... میخواستم ببینم الان لامپ یو وی رو روشن کنم به سیکل اسیب نمیزنه
سلام.سوالی داشتم در مورد اسنیک اسکینها که به علت بسته بودن تاپیک نژادشناسی اینجا پرسیدم:
میخواستم در مورد تکثیر اسنیک اسکینها و نگه داریشون بیشتر بدونم و اینکه چرا قیمتشون بالا تره؟ممنون میشم لینک مفید/نظرتون رو در این مورد بشنوم.
سلام:
همانطور که میدونید نژاد اسنیک اسکین در اوائل دهه نود از موتاسیون red royal blue بوجود امدند.که توسط خطوط بسیار ریز در سرتاسر بدن بصورت تار مانند و افقی مشخص شدند.بطور معمول دارای 14خط هستند(bars)ولی بین 9تا 20خط هم یافت شده است.رنگ چشمشان معمولا زرد هست ولی ولی در تکثیرهای انتخابی(پرورشهای انتخابی) چشم قرمز هم وجود دارد.
رنگ پایه معمولا به رنگ قرمز تا رنگ قهوه ای است.این نژاد از دیسکس دارای یک صفت غالب هست.
مانند انواع ترکویزها این طرح را(الگوی پوست ماری) توسط crossing با خواهر و برادر یاback crossing باوالدینشان میتوان تکثیر کرداین صفت پوست ماری یک صفت بسیار غالب هست,این نژاد در تلاقی (دور گیری کردن)با اکثر گونه های دیسکس های دیگر استفاده می شود.
در نتیجه ما نژادهای زیبایی از پوست ماریها نظیر پیگین اسنک اسکین.لئوپارد اسنک اسکین.و اخیرا البینو اسنک اسکین را میبینیم.
در تکثیر اسنک اسکین بسیار مهم هست که والدینی که انتخاب میشوند دارای خطوط بسیار و خوبی باشند,که این مسئله را به فرزندانشان منتقل کنند.پرورش دهندگان (تکثیر کنندگان)معمولا از اسنک اسکین با خطوط تارمانند(شبیه نخ) استفاده میکنند برای تولید لئوپارد اسنک اسکین.
از :
Trophy discus
ویرایش توسط B@B@K : 2nd February 2014 در ساعت 02:20 AM
با سلام خدمت همه اساتید و دوستان ... من 5 تا دیسکس دارم که یه 6 ماه میشه دارمشون و غذا هم تترا بیتس و کوپنز و مخلوط دل میدم بهشون که خیلی خوب همه را میخورند . یه هفته ای میشه که یکی از دیسکسام یه کوچولو ترسو شده و مخلوط دل را دیگه نمیخوره ولی غذای خشک را میخوره و شرایطش هم خوبه فقط نمیدونم چرا مخلوط دل را دیگه نمیخوره .. اساتید لطفا منو راهنمایی کنند که چیکارش کنم که دوباره مخلوط دل را هم بخوره ؟ خیلی ممنون
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)