و اما اینم توتو جوجه عروس تقریبا80روزه وسخن گو،بیچاره رمی هرچی تلاش کردیم حرف نزد .الان فکر کنم افسردگی بگیره انقدر این توتو رو تحویل میگیرن تو خونه.
![]()
و اما اینم توتو جوجه عروس تقریبا80روزه وسخن گو،بیچاره رمی هرچی تلاش کردیم حرف نزد .الان فکر کنم افسردگی بگیره انقدر این توتو رو تحویل میگیرن تو خونه.
![]()
سلام
ماشالله
اون جوجه که میگی 80 روزشه حرف میزنه واقعن حرف میزنه؟یا با سوت حرف میزنه؟یا با سوت حرف میزنه
سلام مرسی.نه واضح حرف میزنه.البته فقط یک کلمه اسمشو میگه ها.فقط وقتی که میبینه بهش محل نمیذاریم وپشت سرهم تندتند میگه بعضی وقت ها حالت سوت پیدا میکنه که اونم تقریبا واضحه.یه مشکلیهم باهاش دارم که اونم هر وقت دلش بخواد حرف میزنه.شاید تویک ساعت بالای20بار بگه توتو .اما وقتی من میگم توتو اصلا انگار نه انگار فقط نگام میکنه.
واقعا نگه داری اینهمه جوجه باهم زحمت میخواد
افرین به حوصله شما
من از پس دوتاش برنیومدم بس مغزمو میخوردن :/
توتو هم خیلی قشنگه مخصوصا خالای رو سینش که خاصش کرده...
انشالا که همشون صحیح و سالم رشد کنن
سلام ممنون از لطفتون.
واقعا سختهوقتی بهشون غذا میدم تا به جوجه ی چهارم پنجم میرسم دوباره اولی گشنش میشه!وبقول شما با اون صداشون مغزو میخورن.ولی من خیلی دوست دارم.هرچی باشن نگه میدارم ولی خب وقت زیادی میخواد.
بابت توتو هم ممنون.خالای روی سینش شبیهه مادرشه.معمولا هرسری تو جوجه هاشون جوجه ی اول یا دوتا از جوجه ها مثل مادرشون میشن.
انشالله خدا کلکسیون موجودات خانگی شما رو هم حفظ کنه.
سلام.واقعا از دیدن جوجه هات خوشحال میشم و به همتی که توی بزرگ کردن جوجه سرنگی داری تبریک و خسته نباشی میگم.ایشالا همیشه اطرافت پر باشه از جوجه های رنگارنگ.
توتو هم ایشالا سخنگوی خوبی میشه.![]()
سلام خیلی ممنونم.این توتو که من میبینم ،فکر کنم از رمی الگو بگیره اخرش تو تو رو هم یادش برهبا اینکه جداشون کردم اما وقتی میاد بیرون،میره جلوی رمی میگه تو تو.
از لطفی که به من دارین بی نهایت ممنونم انشالله شماهم همیشه تو کارتون موفق باشید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.