سلام
عروس های من خیلی خودشونو تمیز میکنن !! فقط هم من کفه قفس بالهای ریخته شده ی عرووس نر رو دیدم.ولی عروس ماده هم پف میکنه خودشو.
دوران پرریزی چقدر طول میکشه؟ لونه رو پس یعنی نزارم؟
سلام
عروس های من خیلی خودشونو تمیز میکنن !! فقط هم من کفه قفس بالهای ریخته شده ی عرووس نر رو دیدم.ولی عروس ماده هم پف میکنه خودشو.
دوران پرریزی چقدر طول میکشه؟ لونه رو پس یعنی نزارم؟
سلام
دوران پرریزی6تا8هفته طول میکشه
اگه تو پرریزی رفتن نه لونه نزارید
اگه محیطشون گرمه براشون اب بزارید تا خودشونو با اب تمییز کنن
ممنون از راهنماییتون
نه محیطشون گرم نیسه هوای متعادلی داره اب هم بزارم ممکنه سرما بخورن بدتر شه
نر روزی یک بار میخونه سره همدیگرو میخارونن و... با هم دعوا میکنن مشکلی نسیت دعوا کردنشون؟
من ندیدم جفت گیری داشته باشن ماله چیه ؟ این چند وقتی پیشه من بودن خوب بهشون رسیدم
کافیشه باید در غذای اصلیشون باشه؟
از این که جفت گیری نمیکنن یعنی اماده نیستن.بزارید دوران پر ریزیشون تموم شه بعد اماده کنین عروستون رو با انواع غذاها..ممنون از راهنماییتون
نر روزی یک بار میخونه سره همدیگرو میخارونن و... با هم دعوا میکنن مشکلی نسیت دعوا کردنشون؟
من ندیدم جفت گیری داشته باشن ماله چیه ؟ این چند وقتی پیشه من بودن خوب بهشون رسیدم
خواهش میکنمممنون از راهنماییتون
دعواشون تا موقعی که همو خون نکنن و جدی نشه نه مشکلی نداره
یادم نیست پرنده هاتون مولد بودن یا نه ولی اگه تازه اومدن محیط جدید تا دوماه هم ممکنه تخم نکنن
اگرم که مولد نبودن باید رسیدگی شه
تخم کافیشه داخل هفت تخم باید باشه هفت تخم رو با ارزن و کتان نسبت 1به 7و8 قاطی کنید
البته باری این دوران
علایمی که عروس ماده بخواهد تخم بگذاره چیه؟
تخم مرغ هم رنگ مئدفوع عوض میکنه؟
سلام دوستان
ببخشید یه سوال دارم من یه ویتامین گرفتم برای طیور میخواستم ببینم میشه به عروسم بدم یا نه ایراد داره ؟
عروسم یکی هست
اینم عکس ویتامینه :
اگه میشه طریقه مصرفشم بگید
![]()
سلام.بله لوتینو هست.والا نمیخوره هیچی.چجوری سبزیجاتو اینارو بدم بخوره.این همش فرار میکنه میاد روی شونه میشینهسلام.عروستون لوتینو هست؟باید ارزن رو به مرور به تغذیش اضافه کنید.یک منبع غنی از مواد غذایی هست برای پرنده.تخمه چرب هست و ضرر داره.کاملا حذفش کنید تا از سرش بیفته بعد که به خوردن ارزن عادت کرد تخمه رو مجدد اضافه کنید.نسبت ارزن به کتان هم باید چهار به یک باشه.یعنی کتان رو هم باید کم کنید.
در کنارش باید سبزیجات و میوه جات رو هم بهش اضافه کنید وگرنه در آینده بشدت به مشکل میخوره.بدنش بشدت کمبود مواد معدنی،ویتامین و پروتئین خواهد داشت.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.