چقدر حیف شدواقعا بودن flame تو آکواریوم زیبایی خاصی داره جالبه که هیچ نشونه مریضی رو بدنش نیست تغییر دمای نا گهانی نداشتین؟
در هر صورت علت رو پیدا کنین تا ان شالله دیگه تلفات ندین!!
فرشاد جان یک سیر بنداز تو آب بعد 24 ساعت هم درش بیار یا به غذا هاشون تو یک هفته عصاره سیر بزن
غذا بهشون چی میدادی؟
سلام
دوستان کسانی که سابقه نگهداری طولانی مدت از فرشته فلیم رو دارن لطفا قلق نگهداری فرشته فلیم رو در طولانی مدت بگین؟
شرایط شیمیایی آب خاصی نیاز داره؟مثلا استفاده از ذغال اکتیو و یا ...
همچنین طریقه غدا خور کردن فرشته امپراطور نا بالغ به چه صورت هست؟(با چی زودتر و بهتر غذاخور میشه)؟
ممنون
فرشاد میخای یدونه دیگه بخری؟!
راستش من هر چی این ابزی رو نگاه می کنم زیباس ولی قیمت حدود نیم میلیون تومانی که داره به نظر من براش خیلی زیاده!!!!!!!!
معمولا دیدم این خانواده رو با ارتمیا زنده و میگو خوراکی تشویق به غذا خوردن می کنن
عصاره سیر و مولتی ویتامین رو هم که دیگه خودتون استادید
راستی تانکتون رو یه مقدار خلوت تر کردید؟
یادمه قصد داشتید یه سری از ماهی هاتون رو رد کنید؟
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 30th January 2014 در ساعت 12:46 AM
سلام محمد صادق جان
تانکم خود به خود خلوت شد
5 تا آنتیاس و 3 تا کرومیس داشتم که مردن و همینا تانک رو شلوغ کرده بود
الان 18 تا ماهی توی تانکم دارم،که میخوام 2-3 تا فرشته اضافه کنم
میخوام یه فلیم دیگه بخرم،اما نه نیم میلیون،نواب جایی رو به تازگی پیدا کردم که این ماهی رو 235 الی 280 میفروشه
فرشاد جان نکته خیلی مهم تو ماهی ها که هیچ جا بهشون پرداخته نمیشه طول عمر ماهی ها هستش (که بهش life span میگن) در خصوص flame حداکثر 7 سال هستش فقط نکته قابل توجه در این هستش که در مدل های دارف فرشته ها از سایزشون نمیشه متوجه سنشون شد
Flame angelfish - Wikipedia, the free encyclopedia
در مورد فرشته امپراتور یا طلایی و... مطمئنم که از پلیپ و شقایق زنده استقبال میکنن حالا اگه حاضری هفته ای 30 هزار تومن براش هزینه کنی فکر کنم بتونی بخری و نگه داری
فرشاد به نظر من مجستیک و بلو فیس گذینه های بهتری هستن
اون پروانه عربی ( پروانه طلایی) رو من باش کار کردم یکی دو بار واقعاً بد غذاس و تو این گرونی ریسکش خیلی زیاده !
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)