سلام دوستان ىک سوال داشتم ابن عروس من رفته کف قفس و خوابىده هر بار که مىزارمش رو مىله بازم مىره کف وشروع مىکنه با تورى کف قفسش بازب مىکنه و باز همونجا مبخوابه. اىن کارش به چه علتى هست?
سلام دوستان ىک سوال داشتم ابن عروس من رفته کف قفس و خوابىده هر بار که مىزارمش رو مىله بازم مىره کف وشروع مىکنه با تورى کف قفسش بازب مىکنه و باز همونجا مبخوابه. اىن کارش به چه علتى هست?
گذاشتن 2 تا نر در کنار همدیگر دردسرهای خاص خودش را دارد مثلا سر و صدای زیاد مخصوصا وقتی بالغ میشوند. اگر پرنده شما رام هست چرا تک نگهش نمی دارید ؟با اسباب بازی و وسایل چوبی که مخصوص طوطی سانان هست تا حدی سرگرم خواهد شد و اگر کم سن باشد که می توانید تمرین سخن گویی با پرنده تان داشته باشید
سلام دوستان عزیز.یک راهنمایی.دیروز بعد ظهر عروس هام انگار هول شده باشن دو تایی اومده بودن بیرون و بالای لونه هی با سر و صدا این طرف اون طرف می رفتن.از وقتی که تخم گذاشتن دوتا شون با یکی شون همیشه روی تخم ها خوابیده بودن.حدود 10 دقیقه طول کشید.بعد چون می خواستم برم از خونه بیرون چراغ های خونه رو کم کردم و یواشکی نگاه کردم یک کمی آروم شدن و ماده رفت تو لونه.این رفتار دلیل خاصی داره ؟ به تخم ها صدمه نمی رسه از روشون بلند شدن؟
سلام
عروس من الان حدود یک هفته است که پیش ماست ولی هنوز گاهی وقتا روی دست نمیاد (در واقع هر وقت دلش بخواد میاد وگرنه گاز میگیره) و اصلا هم نمیشه بهش دست زد.
در ضمن شب که میشه (عصر به بعد) شروع می کنه به خوندن و جیغ زدن (یه ذره بچه یه جیغ هایی میزنه!). این کارش معنی خاصی داره؟
چیکار میتونم بکنم که هم جیغ زدن از سرش بیفته هم از دست زدن نترسه؟
سلام
یک خفته مدت کمیه بعد چند وقت خودش میاد ولی باید تمرین کنید باهاش
اگه نر و میخونه که میخونه دیگه باید از غذاهای مست کننده مثل شاه دونه یا هفت تخم استفاده نکنید و براش جفت بخرید و اگه جفت نمیخرید اسباب بازی براش بذارید
اگرم جیغ میزنه شاید میخواد بیاد بیرون و حوصلش سر رفته باید براش اسباب بازی و قفس بزرگ تهیه کنید شاید کمتر سروصدا کنه
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)