بنام یزدان حقسلام و درود به دوستان
اینجا دیدم که جای خندق بلای من (همون آکواریومم) خالیه که عکساش نزارم و از تلفات و سایر اطلاعات در جریان نباشید
فعلا با این چند تا عکس شروع میکنیم تا انشالله ببینیم چی میشه
یا حق
بنام یزدان حقسلام و درود به دوستان
اینجا دیدم که جای خندق بلای من (همون آکواریومم) خالیه که عکساش نزارم و از تلفات و سایر اطلاعات در جریان نباشید
فعلا با این چند تا عکس شروع میکنیم تا انشالله ببینیم چی میشه
یا حق
سلام خندق بلاي خوشجلي داريد گلدفيش از اون ماهيهاي دوست داشتنيه فكر كنم يه چند تا ديگه بايد به تانك اضافه كنيد تا بيشتر به چشم بيانن(اگه رنجو باشه كه عاليه)موفق باشيد
قشنگه ولی خیلی شلوغه اگه شن کف رو یه رنگ بریزی بهتره بکگراندم مشکی کن.
چند تا ماهی دیگم بریزی قشنگ تره
موفق باشی
سلام
ماشالله سعید جان هر چی اومده جلوی دستت چپوندی تو اکواریومت هیچ بعید نیست تترا ها رفته باشن توی این تزئینات مخفی شده باشند
تا جایی که توی عکس مشخصه اب کیفیت خوبی داره
تلفات تو فقط بخاطر اینه که تناسب ماهی رو زیاد رعایت نمی کنی وگرنه می تونه این تلفات به صفر برسه
حتما سیفون رو انجام بده چون با وجود گلفیش و این تزئینات فضولات زیادی کف تانک جمع می شه
انشالله همیشه ازش لذت ببری
سلام
ممنون از شما ، آره گلد فیش ماهی زیبایی هست ولی خب تو منطقه ما همه نوعش وجود نداره![]()
ممنون از شما، آره یکم خیلی شلوغهانشالله ماهی خوب دستم بیاد اضافه میکنم
سلام و ارادت خدمت آقا سعید گل
نه بابا خلوت بود آکواریوم تا اینکه دوروز پیش یه کشتی گرفتم گذاشتمش دیدم دیگه آکواریوم جا نداره
کیفیت آب بدک نیست ظاهرش که خوبه ولی این باطنشه که نمیدونم چشهظاهرش تمیزه این سبزه بودنش هم بخاطر قطره ضداسترس و ویتامینه هست که زدم بهش.
درمورد تناسب ماهی درست میگی
در مورد تترا ها هم والا موندم همینطوری ، شدم پوارو باید بلاخره کشفش کنم
بابا سیفون رو انجام میدم ولی لعنتی فکر میکنم فضولات درست حسابی خارج نمیشن![]()
اکواریوم به این بزرگی داری حیفه فقط گلدفیش توش باشه
یه اسکار بنداز هم اونارو بخوره هم اکواریومت قشنگ شه
درود. لطفاً یه اطلاعات کلی در مورد تانکتون بدید. سایزش چه اندازه هست؟
مبارکه هر وقت گلدفیش رو میبینم یاد عید میوفتم فقط یکم تانکتون حالت مصنوعی پیدا کرده با اون ماسه های رنگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)