سلام خیلی باحاله فندقببین برو به فندق برس ببین عروسا حسودم میشن؟؟
![]()
سلام خیلی باحاله فندقببین برو به فندق برس ببین عروسا حسودم میشن؟؟
![]()
سلام بر دوستان مدتی هست که نت نمیام چون خونه ام رو عوض کردم و خونه جدید به علت پر بودن پورت مخابرات فعلا نت نداره. الان هم آمدم خونه پدری و به نت وصل شدم.
در خونه جدید یک مترو نیم از انتهای یکی از اتاق های خواب رو اختصاص دادم به پرنده هام و سعی کردم با تنه درختان و ... محلی طبیعی و عالی برایشان فراهم کنم. نمی دونید چه کیفی می کنند. ببینید و نظر بدید که چکار کنم و این محیط رو بهتر کنم تا این کوچولوها بیشتر لذت ببرند
این از کاکلی و لپ گلی در خونه جنگلی
در ضمن فینگیلیهام -همون فنچهای پرسر صدام- رفتن داخل سقف کاذب اتاق هال لونه درست کردن و داخل اتاق دائما در هال پرواز و پریدن به قسمت های مختلف سقف کاذب هستند و نیز از هال به اتاق خواب و روی چوب ها میرند و میخونن. نمی دونید فنچها چه کیفی می کنند.
![]()
خیلی خوبه اما فکر این رو هم بکنید که چند وقت دیگه باید با کلی مصیبت اون یقف کاذب رو تمیز کنید![]()
دوست عزيز از اينكه پرنده ها رو در فضاي بزرگتري قرار دادي شكرت ميكنن و واسشون شهر زيبايي درست كن
اما در مورد فنچ هات پيشنهاد ميكنم اونا رو هم كمي محدود كن تا آزادانه از تمام فضاي خونه استفاده نكنن كه فردا روز به مشكل نخوري![]()
سلام.واسه عروس هلندی ها خیلی با چوب شلوغ کاری کردید.میشد خیلی نظم بهتری بهشون داد و جمع و جور شیک تر سرپاش کنید.فنچ ها هم به نظرم یک قفس بزرگ براشون بگیری بهتره تا اینکه همینطور ول باشن.تحت کنترلت نیستن و نمیدونی که کی تخم میذارن و کی جوجه میدن و ...
دوستان میخام پرنده های دیگه ام رو معرفی کنم البته کم کم . این دوتا شیطون که چه عرض کنم سوپر شیطون اسمشون برزیلیاست. من ساده دل روز اول که این هارو آوردم از روی مهربانی مثل عروس هلندی آزادشون گذاشتم ولی یک غروب آمدم دیدم عروس های بیچاره ام از تو لونه شون رانده شده بودند و این مارمولکها-برزیلیا- تو خونه اونها هستند در صورتی که عروس هام روی تخم نشسته بودند سریع برزیلیارو گذاشتم تو قفس اما نگو که اینا شیطون رو درس میدند فردا باز از سر کار برگشتم دیدم باز مثل دیروز اونا تو لونه عروسهای بدبختند برای همین برزیلیا رو بردم سرکار چون دیدم قفس هم حریفشون نیست و براشون ابتکاری از لوازم زیادی که موجود بود قفس زیبایی رو که مشاهده می کنید ساختم خدایی خیلی سخت بود چون همه چیز رو به هم خوروندم . ولی بالاخره خوب شد و برزیلیا توش دارند کیف می کنند. اون عروس های بیچاره هم تخم هاشون خراب شد و حیوونیا اون تخمهای قدیمی رو کنار گذاشتند و تخم جدید گذاشتند. خبر خوش اینکه همین دیشب دیدم سر صدای مشکوک از خونشون میاد صبح سرک کشیدم دیدم جوجه کوچولوووووووووووو بدنیا آمده جیرجیر میکنه. یهووووووووووووووووووو
![]()
سلام
من تازه این تاپیک رو دیدم
واقعا افرین به این همه عشق و علاقه و وقت و حوصله
بابت جوجه هاتون تبریک میگم جفتتونم که خیلی خوشگلن
هر وقت تونستین از جوجه ها هم عکس بذارید
این برزیلی ها هم خیلی نازن![]()
هنوز کاسکو برادرتون پیشتونه یا پسش دادین؟؟
تبریک میگم آقا محمد
کار خوبی کردید برزیلیا رو بردید
این وروجکا خیلی خرابکارن. حتا احتمال خون و خونریزی هم هست
منتظر عکس جوجو فسقلیا هستیماا
انشالا همیشه لونه شون پر جوجو باشه![]()
کاسکوی برادرم رو بردم دادم خیلی باید براش وقت گذاشت. این هم عکسهای جدید فندق کاسکوی برادرم که فعلا بخاطر این که عمو شدم برادرم کاسکو رو خونه مادرم آورده.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)