جفت خوردن طوطی سانان اینجور نیس که یک ماده و یک نر تهیه کنین جفت بشه احتمال اینکه جفت نشن زیاده...طوطی باید خودش جفت خودش انتخاب کنه .و اگر جفت نشدن باید ماده عوض کنین..نر آواز میخونه تا ماده نرو بپسنده
یعنی اگر نر اواز بخونه مست هست نشانه نر و ماده مسه چیه
سلام.معمولا نری که زیاد بخونه و دنبال ماده میکنه آماده جفت شدنه.ماده ی آماده هم موقعی که نر برای جفت گیری تلاش میکنه فرار نمیکنه واگرلونه داشته باشه مدت زیادی در لونه سپری میکنه.
ارسال شده از MT27i با استفاده از تپاتالک 2
ماده امده ای که فت نداشته باشه چی ؟ من یه جفت فیشر دیدم مدام به لونه رفت و امد داشتن نمیدونم ا ترس بود میرفتن تو لونه یا میخاستن تخم کنن هر و میرفتن یعنی دو ماده ان؟ مت 400
متوجه منظورت از فت نداشته باشه چی نشدم!نرهم به لونه رفت وآمد میکنه.باید ببینید وقتی کسی اطرافشون نیست هم توی لونه میری یا نه.اگر تا انسان دیدن رفتن تولونه از ترسشونه. ضمن اینکه باید ببینید جفت گیری دارن یانه.
ارسال شده از MT27i با استفاده از تپاتالک 2
منظورم جفت بود دوست عزیز
سلام
من امروز با کمال تعجب دیدم که برزیلی ماده برای جفت گیری روی نر بود. چرا این طوری شد؟
تا نود درصد مطمعنم که نر و ماده کدامند و سن هردوشون تقریبا یکی هست عکسشونو الان میگذارم
من بنظرم سمت راستیه نر و چپ ماده هست. ولی امروز دیدم که چپیه روی راستیه بود. در ضمن بنظرتون سنشون چقدره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.