دوست عزیز دلقک ماهی بسیار حساس و مستعد گرفتن ایک یا بیماری سفیدک
علت قایم شدنشم ذات دلقک همینه
یادم میاد یه دفعه اومدم خونه دیدم دلقک من کف تانک افتاده فکر کردم مرده اما تا دست به شیشه زدم بلند شد رفت بیخود نیست بهش میگن دلقک![]()
دوست عزیز دلقک ماهی بسیار حساس و مستعد گرفتن ایک یا بیماری سفیدک
علت قایم شدنشم ذات دلقک همینه
یادم میاد یه دفعه اومدم خونه دیدم دلقک من کف تانک افتاده فکر کردم مرده اما تا دست به شیشه زدم بلند شد رفت بیخود نیست بهش میگن دلقک![]()
نه این طوری که من بررسی کردم اصلا چیز مشکوکی و بیماری پوستی ندیدم
آب به آب کردنشون هم مثل تایپی که توی سایت گذاسته بودن کردم اول پلاستیک رو آب نمک شستم و بعد یک ربع گذاشتم توی تانک بعد کم کم آب تانک رو ریختم توی لاستیک و بعد هم با تور گرفتم انداختم توی تانک دو روز هم خوب بودن ولی نمیدونم چی شد
یعنی واسه دیسکس خوب نیست
من شنیده بودم که دیسکس وقتی انگل پوستی میگیره میره و میچسبه به دیسکس و انکلش رو میخوره
اره دقیقا اینطوری بودن دلقکام ولی الان یکیشون رفته ی گوشه و اصلا بیرون نمیاد نمیدونم![]()
به هر حال همانطور که علی اقا هم فرمودند دلقک ماهی حساسی هست و مستعد یک سری بیماریها و همچنین ماهی ممکن هست قبلا مشکلات داخلی داشته و با ورود به تانک جدید خودشو نشون داده داشتن یک سری کیتهای سنجش پرامتر آب مهم هست وقتی که میفرمایید تانک تازه راه اندازی شده ولی دوستان اکثرا از گرفتن این کیتها طفره میروندنه این طوری که من بررسی کردم اصلا چیز مشکوکی و بیماری پوستی ندیدم
آب به آب کردنشون هم مثل تایپی که توی سایت گذاسته بودن کردم اول پلاستیک رو آب نمک شستم و بعد یک ربع گذاشتم توی تانک بعد کم کم آب تانک رو ریختم توی لاستیک و بعد هم با تور گرفتم انداختم توی تانک دو روز هم خوب بودن ولی نمیدونم چی شد
چه کیت هاییی مثلا ؟ من فقط کیت نیتریت و نیترات رو شنیدم چیزه دیگه هم هست ؟؟؟به هر حال همانطور که علی اقا هم فرمودند دلقک ماهی حساسی هست و مستعد یک سری بیماریها و همچنین ماهی ممکن هست قبلا مشکلات داخلی داشته و با ورود به تانک جدید خودشو نشون داده داشتن یک سری کیتهای سنجش پرامتر آب مهم هست وقتی که میفرمایید تانک تازه راه اندازی شده ولی دوستان اکثرا از گرفتن این کیتها طفره میروند
خیر لزومی نداره داشته باشید من از شما تقاضایی دارم ببینید اینجا استید بسیار با تجربه ای وجود دارند حتما از نظراتشون استفاده کنید ضرر نمیکنید ضمن احترام بسیار زیاد به تمام مغازه داران عزیز بعضی هاشون در مورد برخی مسائل اطلاعات لازم ندارند لذا راهنمایی های مناسبی ارائه نمیدهند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.