درود
من ميخواستم بدونم وقتي كنار ديسكس از تترا كاردينال نگهداري ميكنيم.برايه تغذيه تتراها از چه غذايي بايد استفاده كرد؟ چون تتراها دهنشون كوچيكه و غذاهاي ديسكس ها رو نمي خورن.غذايه اماده بسيار ريزي وجود داره؟
درود
من يكي ديسكس ام يك دفعه اي رنكش تيره ميشه و شروع ميكنه به لرزندن كلي بالهاش.انگار كه داره ميرقصه و بعد به شيشه اكواريوم با دهنش ضربه ميزنه.انگار كه مي خواد تميزش كنه.اين رفتارها براي پيدا كردن جفت هست؟
سلام دوست عزیز
بهتر سوالتون رو در قسمت http://www.parsipet.ir/thread12539-120.html مطرح کنید.
و لطفا مواردی مثل سن ماهی، سایز ، دما و کلیه شرایط حاکم رو شرح بدید و در صورت امکان تصویری هم قرار بدید تا نظرات دقیق دریافت کنید و درصورت بیماری موفق به درمان بشید.
دیسکس شما آماده جفت گیری است . معمولا ماده ها این حالت رو بیشتر نشون میدن ولی دیسکس نر هم میتونه رفتار مشابه داشته باشه . تکان ها و لزش های بدن در دیسکس ماده بیشتر مشاهده میشه و نرف ها بیشتر با ضربات دهان و مکش سطح شیشه یا قسمتی که برای تخم گذاری انتخاب کرده اند اقدام به تمیز کردن سطح میکنند....
دیسکس ایشون بیمار نیست
خسته نباشید دوستان
ی سوال چند روز پیش من چندتا ماهی و کف خوار ( ردلاین و کوریدوراس و دلقک ) گرفتم که هم سیکل رو کامل کنه واسه دیسکس و هم با هم باشن
ولی امروز یکی از دلقک ها مرد و اون یکی از جفتش هم میره قایم میشه ولی مابقی ماهی ها سالم هست
میشه گفت علت مردنش مال آب تانک هست ؟؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)